Anamaria Prodan, declaraţie explozivă. Impresara a recunoscut: „Am greşit”

Ioana Bucur 14.02.2021, 10:03

Presiunile uriașe și-au spus cuvântul. Anamaria Prodan a cedat și a făcut o declarație explozivă. Impresara a recunoscut că a greșit. Ce a zis despre toate zvonurile care circulă despre ea, de ani buni.

Anamaria Prodan a recunosut că a greșit

Divorțează sau nu Anamaria Prodan? După ce zvonurile despre despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf și o presupusă idilă pe care ar fi avut-o cu Dan Alexa își tot fac apariția în presa de scandal de ani buni, impresara a decis că a venit momentul să ia atitudine și să spună tot ce are pe suflet. Anamaria Prodan a făcut o declarație explozivă, afirmând cât se poate de clar că nu s-ar feri niciodată să anunțe public dacă relația dintre ea și Reghe ar ajunge la final.

„Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman. Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?”, a detaliat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz si din lumea fotbalului romanesc
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf 

Declarație de dragoste pentru Laurențiu Reghecampf, în văzul tuturor: „Este soarele meu și al familiei noastre”

Anamaria Prodan și-a lăudat soțul pentru că are puterea să nu se lase afectat de toate atacurile ce au apărut în ultimii ani în spațiul public. Impresara a postat pe Instagram o fotografie în care apare întreaga familie, însoțită de un mesaj dur pentru toți cei care îi critică:

„Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci, în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă. Soțul meu, Laurențiu Reghecampf este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decență unică,un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familiei și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții, care ne-a protejat ca nimeni altul și care ne iubește fără limită.

Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor calcă pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândra că soțul meu, Laurentiu Reghecampf, nu intră în această mocirlă, nu dă declarații , nu vorbește cu presa, stă departe de tot. Asta face numai un bărbat unic precum este soțul meu.Vă rog să respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și sa luați exemplu de la noi pentru că suntem cei mai buni!”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...