Anamaria Prodan e urmărită de vrăjitoare? Impresara are noi probleme. „Credem doar în Dumnezeu”

Ioana Bucur 09.02.2021, 21:08
Anamaria Prodan e urmărită de vrăjitoare? Impresara are noi probleme. „Credem doar în Dumnezeu”

Anamaria Prodan e urmărită de vrăjitoare? Celebra impresară ar avea parte de noi probleme, după războiul cu verii Gigi și Giovanni Becali.

Anamaria Prodan e urmărită de vrăjitoare?

Anamaria Prodan e urmărită de vrăjitoare? După ce a ajutat-o pe Oana Zăvoranu, buna ei prietenă, să scape de sub influența unor așa-zise vrăjitoare și a participat, în calitate de martor, în procesul împotriva acestora, se pare că „expertele în magie” vor răzbunare. Contactată de reporterii Spynews și întrebată dacă, într-adevăr, este amenințată de cele cinci femei, impresara a spus că ea și familia ei cred doar în Dumnezeu și că nu are timp de pierdut cu „fiecare vrăjitoare care se gândește să vorbească despre familia mea”.

„Ana se distrează. Terminați cu prostiile astea, cu vrăjitorii și așa mai departe. Eu și familia mea credem doar în Dumnzeu și atât. Nu ne interesează nimeni și nimic. Suntem prea fericiți ca să stăm să ne uităm și să ne împiedicăm de fiecare om care se găsește să scrie un articol sau de fiecare vrăjitoare care se gândește să vorbească despre familia mea”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Spynews.

Anamaria Prodan ar fi devenit ținta răzbunării vrăjitoarelor din cauza procesului Oanei Zăvoranu

Totul a început în urmă cu mai mulți ani, atunci când, în calitate de martor, Anamaria Prodan a ajutat la condamnarea celor cinci femei, așa-zise vrăjitoare, în procesul Oanei Zăvoranu. Bruneta le-a acuzat că au șantajat-o și i-ar fi cerut numeroase bunuri de valoare. În 2016, Zăvoranu a câștigat procesul împotriva celor cinci, recuperându-și proprietățile pierdute.

„Astăzi este ziua cea mai norocoasă din 2016! (…) Mi-am recuperat azi, casele, maşina şi toţi banii pierduţi. Mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat tărie de caracter şi forţă să gândesc limpede şi, nu în ultimul rând, mulţumesc AVOCAŢILOR MEI DE PENAL, care au avut încredere în mine şi m-au reprezentat la cel mai înalt nivel! Oana Zăvoranu scrie istorie!”, anunța Oana Zăvoranu, în 2016.

Gigi Becali vine cu alte dezvaluiri in scandalul cu Anamaria Prodan
 Anamaria Prodan și Gigi Becali

Scandal uriaș cu verii Giovanni și Gigi Becali

Transferul lui Dennis Man a declanșat un război uriaș între impresara Anamaria Prodan și verii Giovanni și Gigi Becali. După ce a lansat un val de acuzații și reproșuri dure la adresa patronului FCSB, pare să regrete tot ce a spus. Ea a mărturisit că Gigi Becali ar fi încercat să își ceară scuze, însă ea i-a blocat numărul de telefon.

„Aceste declarații vin în urma unui mesaj primit de mine de la Gigi Becali, el mă cunoaște pentru că am petrecut așa mult timp împreună încât toată lumea este șocată. Toți prietenii noștri comuni sunt șocați că s-a ajuns aici. Gigi Becali știe și îi pare foarte rău. Cunoscându-mă a știut unde să mă atace, iar mesajul scris de el pentru mine a adus ceea ce vedeți voi astăzi.

El trebuia să se gândească la acel lucru pe care mi l-a spus mie, pentru care mi-a cerut scuze, dar e tardiv. Acum pot să zic și eu că îmi pare rău că i-am zis că e mic de înălțime. A făcut un lucru pe care o să-l regrete toată viața. A pierdut un prieten, un om care era trup și suflet lângă el. M-a acuzat de ceva și știe că lucrul ăla mă doare pe mine cel mai tare. (…)

„I-a luat Dumnezeu mințile”

Până acum o săptămână, el le-a zis tuturor prietenilor și dușmanilor săi să nu vă certați vreodată cu Anamaria Prodan, este din toate punctele de vedere pregătită! I-a luat Dumnezeu mințile, l-a pus diavolul să vorbească. Greșeala majoră a lui Gigi Becali a fost când m-a acuzat de ceva. Este o chestie personală, iar el o știe foarte bine.

Acum îi pare rău, a încercat să îmi dea mesaj dar e blocat pe telefonul meu, nu mai poate lua legătura cu nimeni din familia mea. A încercat să îl sune și pe Laurențiu, foarte târziu. Probabil în ani dacă o să ne lovim unul de celălalt chiar aș accepta scuzele lui. Că eu sunt vulcanică e un lucru știut”, a spus Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...