Amestecul cu bicarbonat de sodiu care curăță perfect lentilele ochelarilor. Nu lasă nicio urmă

Stan Filon 11.11.2022, 09:25
Amestecul cu bicarbonat de sodiu care curăță perfect lentilele ochelarilor. Nu lasă nicio urmă

Acest amestec cu bicarbonat de sodiu curăță perfect lentilele ochelarilor! Persoanele care poartă ochelari de vedere sunt mereu în căutarea unor soluții care să le curețe perfect ochelarii. Ei bine, aceștia nu trebuie să mai caute prea mult, deoarece au soluția în propria locuință.

Amestecul cu bicarbonat de sodiu care curăță perfect lentilele ochelarilor

Bicarbonatul de sodiu este un produs care a devenit un aliat perfect pentru toate gospodinele. Ochelarii sau lentilele sunt unul dintre obiectele care pot acumula cea mai mare murdărie în timpul zilei. Ei bine, lentilele se pot șterge perfect cu puțin bicarbonat și apă. Vă vom spune despre câteva trucuri destul de simple pentru a îndepărta pentru totdeauna murdăria de pe ochelari.

Trucurile salvatoare cu bicarbonat de sodiu sunt destul de ușor de făcut acasă și, cel mai important, sunt extrem de eficiente în îndepărtarea chiar și a celor mai încăpățânate pete de murdărie. Ca, de exemplu, varul de la robinete, paravanul sau cada, grăsimea de la tigăi sau umiditatea de pe pereți, toate pot fi soluționate cu bicarbonat de sodiu.

Amestecul cu bicarbonat de sodiu care curata perfect lentilele ochelarilor
Amestecul cu bicarbonat de sodiu care curata perfect lentilele ochelarilor

Ochelarii vor fi ca noi și vor rămâne curați mai mult timp

Acum vă vom spune cum puteți face această combinație de bicarbonat de sodiu cu apă pentru a elimina murdăria care se acumulează pe ochelari. Petele de pe ochelari chiar nu sunt dorite, mai ales că purtătorul are deja o problemă cu vederea.

Luați un recipient curat și adăugați înăuntru o lingură de bicarbonat de sodiu. Se adaugă apa puțin câte puțin până se formează o pastă omogenă și groasă. Luați o bucățică de vată uscată și înmuiați-o în amestec, astfel încât să o puteți aplica pe ochelari.

Frecați lentilele foarte ușor pentru ca bicarbonatul să nu le deterioreze, amintiți-vă că murdăria este ușor de îndepărtat cu acest ingredient. Clătiți ochelarii cu apă curată și uscați-i cu o cârpă uscată. Urmând acești pași vei putea îndepărta murdăria de pe ochelari pentru mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...