Amenda primită de PNL după congresul din weekend. Poliția n-a avut milă, le-a dat sancțiunea maximă

Stan Filon 28.09.2021, 14:53
Amenda primită de PNL după congresul din weekend. Poliția n-a avut milă, le-a dat sancțiunea maximă

Partidul Național Liberal a fost amendat după congresul cu 5.000 de persoane organizat în interiorul complexului Romexpo, unde liberalii și-au ales noul președinte. Oamenii legii au observat și ei din fotografiile postate pe internet că nu au fost respectate măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus, unul dintre cei care au stat fără mască de protecție fiind chiar președintele României, Klaus Iohannis, așa că au aplicat amenda maximă.

Amenda primită de PNL după congresul din weekend pentru încălcarea restricțiilor prevăzute de lege

Chiar dacă premierul Florin Cîțu a spus înaintea congresului cu 5.000 de persoane că măsurile de prevenție a infectării cu coronavirus vor fi respectate cu sfințenie, oamenii legii au constatat că acestea au fost doar declarații politice. Așadar, Partidul Național Liberal a primit o amendă de 10.000 de lei, care reprezintă contravenția maximă care poate fi aplicată pentru nerespectarea prevederilor emise chiar de Guvernul României, condus de premierul Florin Cîțu.

Mai exact, polițiștii spun că la congresul din weekend, la care au participat 5.000 de oameni, nu au fost respectate măsuri esențiale pentru prevenirea infectării cu coronavirus, iar în momentul votului a fost o aglomerație foarte mare și nu s-a respectat distanțarea socială. Mulți dintre participanți au fost fotografiați purtând masca de protecție sub nas. Președintele Klaus Iohannis a fost fotografiat în mai multe rânduri stând chiar fără masca de protecție!

Amenda primita de PNL dupa congresul din weekend
Amenda primita de PNL dupa congresul din weekend

Șeful statului, fotografiat fără mască de protecție

Surprizele neplăcute nu se opresc aici pentru liberali! Oamenii legii au cerut celor din PNL toate filmările din ziua congresului, iar liberalii s-au conformat. Astfel, agenții vor viziona imaginile pentru a-i identifica pe cei care nu au purtat mască în interior și vor trimite eventualele amenzi la domiciliile celor care nu au respectat restricțiile imppuse de autorități.

Așadar, și președintele Klaus Iohannis ar urma să fie amendat de oamenii legii, după ce șeful statului a uitat să-și mai pună masca de protecție, după c a susținut o cuvântare la Congresul PNL. Acesta a coborât de pe scenă și s-a așezat pe scaun, flancat de cei doi candidați pentru funcția de președinte al PNL, Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Se pare că Florin Cîțu i-a atras discret atenția șefului statului, iar Klaus Iohannis i-a căutat din priviri pe cei de la SPP, care i-au adus masca de protecție. Florin Cîțu a câștigat alegerile din PNL, devenind noul președinte al partidului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...