VIDEO EXCLUSIV

Alina Ceușan dă din casă după ce Carmen Grebenișan s-a întors de la Survivor. Decizia superbă luată de cele două prietene VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu, Mihai Ianoși 31.05.2023, 15:44

Una dintre cele mai urmărite influencerițe de la noi din țară, va împlini pe data de 1 iunie, vârstă de 31 de ani. Alina Ceușan se pregătește să își serbeze ziua de naștere, însă, de data aceasta, într-un mod diferit față de anii trecuți. În exclusivitate pentru Impact.ro, blondina ne-a spus de ce a refuzat cadoul pe care l-a primit de ziua ei, dar și care este cea mai mare dorință a sa.

Alina Ceușan, pregătiri intense pentru ziua ei de naștere

La vârstă de 31 de ani, Alina Ceușan are cu ce se lăuda! Are o carieră de succes și o familie minunată! Având atât de multe proiecte, influencerița încearcă să își împartă timpul liber, astfel încât să poată petrece mai mult timp cu prietenii și cu familia ei.

Mâine este o ocazie specială pentru a fi alături de cele mai importante persoane din viața sa, însă, din păcate, fiul ei, Rock, nu va putea fi prezent. Motivul ni l-a spus Alina, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

De ce a refuzat Aina Ceușan cadoul pregătit, special, pentru ziua ei?

Anul trecut, de ziua ei, Alina a primit cadou, o săritură cu parașuta din avion. Cadoul a fost pregătit de echipa ei și de prietena sa cea mai bună, Carmen Grebenișan. Se pare că, “surpriza” nu a fost tocmai pe placul Alinei, căci îi este frică de înălțime și de experiențe de acest gen. Așadar, le-a spus prietenilor să anuleze tot.

“Mie îmi e frică de Dumnezeu și cam atât. Uite, am o poveste amuzantă să vă spun. Echipa mea s-a gândit să îmi facă cadou de ziua mea, anul trecut, eram la un festival la malul mării și s-au gândit să îmi facă cadou o săritură cu parașută din avion.

I-am întrebat la ce s-au gândit. Ei au zis că eu am spus că îmi doresc experiențe. Eu am zis că îmi doresc alt gen de experiențe. De exemplu, să ieșim la un restaurant, să mergem la un concert, un abonament la teatru, ceva să folosească, nu să mă arunc din avion. Le-am zis să anuleze tot, Carmen le confirmase tot deja. Nu am sărit, aveam treabă la festival!”, a spus Alina.

Unde își va serba Alina Ceușan ziua de naștere anul acesta?

Alina Ceușan își va serba ziua de naștere într-un mod diferit, față de anii trecuți! Dacă înainte, Alina organiza petreceri cu foarte multe persoane, anul acesta a ales să sărbătorească alături de cele mai importanți oameni, într-un cadru restrâns, acasă, la prietena sa cea mai bună, Carmen Grebenișan.

“O să organizăm o cină la Carmen, acasă, pe terasă, ceva foarte intim. Vine și Raul de la Cluj, o să fim doar noi cu echipa. Nu vreau nimic special, am făcut petreceri, aproape, an de an.

Tot ce îmi doresc este să o am pe Carmen aproape, să fie soțul meu aproape și echipa noastră…cam atât, sincer.”, ne-a precizat Alina.

Citește și Cine este Carmen Grebenișan de la Survivor 2023? Vârstă, înălțime, greutate, familie, soț, studii, carieră, venituri!

Motivul pentru care fiul Alinei nu va fi prezent la ziua de naștere a mamei lui

Rock, fiul Alinei își petrece mai mult timp la bunici, la Cluj. Cel mic este pe mâini bune, alături de părinții influenceriței.

“Fiul meu e bine, e la bunici. Se bucură de o vară de poveste. Cred că o să aibă momente care îi vor rămâne în amintire toată viața. Acestea sunt momentele care se formează amintirile care vor rămâne toată viața. Am poze extraordinare cu el, se simte foarte bine cu Leni și Aurel.”, ne-a mai spus Alina.

Video: Daniel Bălan

Citește și De ce Carmen Grebenișan a pierdut lupta cu kilogramele la Survivor România 2023. Cu ce problemă medicală s-a confruntat!

Urmăriți Impact.ro și pe