Cine este Carmen Grebenișan de la Survivor 2023? Vârstă, înălțime, greutate, familie, soț, studii, carieră, venituri

Emanuela Pană 18.01.2023, 19:49

După două experiențe inedite, trăite la „Asia Express“ și „Dancing on Ice“, Carmen Grebenișan, una dintre cele mai apreciate apariții din peisajul media autohton, participă acum într-o nouă competiție. Blondina de 29 de ani a spus „Da“ provocării „Survivor România“, show difuzat în fiecare luni, marți și miercuri de PRO TV. Află cine este Carmen Grebenișan de la Survivor 2023, concurenta din echipa „Faimoșilor“.

Carmen Grebenișan, o nouă aventură după Asia Express

Acum doi ani, Carmen Grebenișan participa, alături de Alina Ceușan, la cel de-al treilea sezon al emisiunii „Asia Express“ de la Antena 1, acolo unde cele două influencerițe s-au remarcat printre concurenți datorită capacității lor de a se adapta la diverse probe, reușind să se facă plăcute atât în rândul colegilor, cât și de public.

Anul acesta, celebra bloggeriță ia parte la o nouă competiție, și anume la show-ul de supraviețurie de la PRO TV, pentru care spune că și-a amânat nunta. Presa speculează însă că evenimentul ar fi fost anulat din motive de infidelitate. Potrivit celor de la cancan.ro, creatoarea de conținut ar fi descoperit că partenerul ei o înșela chiar cu una dintre prietene.

„Am renunțat la nunta cu fluturi albaștri, cel puțin pentru anul ăsta, și am acceptat provocarea asta pe care o aveam în gând de mult timp… și acum am zis «DA» categoric. Este o experiență destul de personală, toată intrarea asta în «Survivor» și vreau să mă bucur de ea până la maxim.

Sper doar să mă bucur de ea. Mi-am dat seama că în viața asta tot ce am făcut este pentru a-mi demonstra mie că nu sunt doar acolo. Pot merge mereu înainte, într-un ritm mult mai alert decât restul și că pot să-mi depășesc capacitățile și tot confortul ăsta pe care eu singură mi-l dau“, a declarat Carmen înainte de a pleca în Dominicană.

Citește și: Câți bani câștiga Carmen Grebenișan la primul său job. Faimoasa de la Survivor nici măcar nu avea studii în domeniu

Cine este Carmen Grebenișan de la Survivor 2023?

Carmen Grebenișan (29 de ani) se numără printre cei mai cunoscuți creatori de conținut din România, având o comunitate uriașă pe Instagram, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce face. „Faimoasa“ de la „Survivor România“ 2023 s-a născut pe 12 iulie 1992 și este zodia Rac.

În urmă cu câțiva ani, blondina s-a mutat în Cluj, alături de Alina Ceușan, care i-a devenit cea mai apropiată prietenă. „Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternică, e cea mai pură prietenie. Este singura prietenie și de cele mai multe ori oamenii cred că suntem surori. Cu siguranță am fost surori într-o altă viață. Nu știu dacă ne crede cineva, însă noi nu ne-am certat niciodată“, povestea Carmen despre prietenia ei cu Alina, într-un interviu pentru fpm.ro.

Concurenta de la „Survivor“ are o greutate de 55 de kilograme și o înălțime de 1.70 metri. A studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, iar în anul 2014 a început să țină un blog, care a devenit o sursă de inspirație pentru circa 700.000 de persoane.

Înainte de pleca în Republica Dominicană, acolo unde luptă alături de alte 11 vedete în cursa pentru marele premiu, Carmen Grebenișan a făcut câteva declarații:

„Așteptările sunt mari. E o luptă cu mine, vreau să îmi demonstrez mie că pot să fac față oricărei situații. Am acceptat provocarea asta pe care o aveam de mult în gând. Vreau să mă bucur de ea până la maximum. Sunt o luptătoare, cred că am fost băiat în altă viață“.

Vezi și: Carmen Grebenișan l-ar fi prins pe soț că o înșală. Detalii picante din viața Faimoasei de la Survivor

Detalii mai puțin știute din viața personală a concurentei

După ce părinții săi au decis să se mute în Anglia, Carmen Grebenișan a rămas în grija bunicilor, care au crescut-o de la vârsta de 12 ani. Aceasta a povestit că își aduce aminte cu drag de momentele pentrecute alături de bunici, care, din păcate, nu mai sunt în viață – motiv pentru care vedeta spune că nu mai poate să viziteze casa în care a copilărit.

„Părinții mei stau departe de mine de câțiva ani. Am învățat să mă descurc singură, să fiu independentă încă de mică. Tot timpul îmi e dor de ei. (…) Ai mei sunt foarte mândri de mine.

Părinții mei m-au lăsat să fiu exact cum am vrut să fiu. O singură palmă cred că am primit, în rest m-au lăsat să fac absolut tot ce am vrut eu să fac vreodată. Am făcut foarte multe prostii. Nu am fost o fată cuminte, am fost foarte rebelă, dar a funcționat“, a afirmat, în urmă cu ceva vreme, concurenta de la „Survivor România“ 2023.

În 2020, Carmen Grebenișan a renunțat la viața din Cluj, mutându-se împreună cu iubitul ei, Alex Militaru, în zona de nord a Capitalei. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu un an, organizând o cununie după bunul lor plac. Tematica a fost military. Evenimentul s-a desfășurat în București, la restaurantul deținut de prietena sa, Alina Ceușan.

„Ne-am cunoscut tipic mie, eu petrecăreață, mereu ies, sunt sociabilă cu oamenii. Am ieșit la un club din București, după ce m-am mutat eu în București, eram într-un cerc comun de prieteni. Noi ne știm de ceva timp, din 2017, dar abia după trei ani de zile am ajuns împreună“, a povestit blondina despre începutul relației cu actualul ei soț.

Câți bani încasează faimoasa de la Survivor? 

Pe lângă veniturile generate de activitatea sa din mediul online, Carmen Grebenișan ar fi „faimoasa“ care ar câștiga cei mai mulți bani de la „Survivor România“. Întrucât și-a pus colaborările pe pauză pentru a ajunge în Dominicană, influencerița ar fi negociat contractul, obținând peste 5.000 de euro pe săptămână.

Nu cu mult timp în urmă, vedeta declara că este foarte atentă în ceea ce privește veniturile familiei, stabilind un buget clar pentru cheltuielile din fiecare lună. Tot ea mărturisea că acum are un control mai bun asupra banilor, lucru care i-a adus relaxare.

„Practic îmi calculez cheltuielile fixe și le pun deoparte în fiecare lună. Am o sumă, undeva la 7.000 lei cheltuială fixă, cu tot ceea ce am eu și restul este ceea ce îmi doresc, la ce servicii vreau să apelez, ăla e momentul în care știu cât pot economisi pe lună, dar până în 7000 lei pe lună, din păcate, sunt cheltuieli fixe: mâncare, inclusiv transportul, întreținere, facturi, abonamente“, a dezvăluit vedeta pentru unica.ro.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...