Alexia Eram, prima reacție despre salariul Andreei Esca. Tânăra nu s-a ferit de cuvinte

Dumitrică Roxana 10.08.2022, 16:30
Alexia Eram, prima reacție despre salariul Andreei Esca. Tânăra nu s-a ferit de cuvinte

Andreea Esca este una dintre cele mai faimoase prezentatoare din lumea televiziunii. Seară de seară, vedeta apare pe micile ecrane pentru a aduce cele mai noi informații românilor. Circulă zvonuri despre un salariu uriaș pe care îl încasează Esca. Foarte puțini știu despre ce sumă e vorbă.

Salariul vedetei e un mister

Alexia Eram calcă pe urmele mamei sale, de la care a moștenit spiritul independenței și pe cel al autonomiei financiare. Deși împlinește abia 22 de ani la finalul lunii august, Alexia se întreține singură și este extrem de ocupată cu onorarea campaniilor pentru brand-urile care o contractează. La fel s-a întâmplat și la UNTOLD, unde fiica Andreei Esca a venit cu treabă, nu să se distreze, la fel ca cei de vârsta ei.

Nici măcar Alexia Eram, fiica celebrității nu cunoaște suma exactă pe care o primește mama de la Pro Tv.

 

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu! De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!’, a explicat Alexia Eram, potrivit cancan.

Andreea Esca și Alexia Eram au o relație specială

Andreea Esca și Alexia Eram au o relație mamă-fiică specială. Cele două sunt și cele mai bune prietene, așa cu nu este de mirare că Alexia i se confesează mamei sale foarte des. Desigur că discuțiile în contradictoriu nu lipsesc, dar, întotdeauna trec repede peste supărări.

„Suntem prietene, ne certăm, ne împăcăm. Ne certăm de la prostii, mai avem și certuri. Normal că vrei să știi ce se întâmplă în relație, important e să nu îți dai foarte mult cu părerea. Spui așa, ce crezi și după, Dumnezeu cu mila! Fiecare cu alegerile lui”, a spus Andreea Esca în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe