Ce se întâmplă de fapt cu Alexandru Arșinel în spital. Detalii despre starea de sănătate a actorului (Exclusiv)

Iancu Andreea 09.05.2022, 18:15
Ce se întâmplă de fapt cu Alexandru Arșinel în spital. Detalii despre starea de sănătate a actorului (Exclusiv)

Actorul Alexandru Arșinel traversează o perioadă extrem de dificilă, după ce problemele de sănătate acumulate pe parcursul anilor au început să îi dea bătăi de cap. După un transplant de rinichi la activ, un episod dificil de Covid-19, o operație pe cord, la care se adaugă venerabila vârstă de 82 de ani, artistul se simte epuizat. Astfel, Alexandru Arșinel a ajuns de mai multe ori în spital în ultima perioadă, iar recent a fost internat într-un centru de recuperare. Apropiații actorului au oferit detalii despre starea de sănătate a lui Arșinel și ce se întâmplă cu el în spital.

Alexandru Arșinel, din nou în spital. Artistul se confruntă cu probleme de sănătate

Fostul partener de scenă al Stelei Popescu se simte tot mai rău. După ce a trecut de-a lungul anilor prin mai multe operații, actorul resimte problemele de sănătate acumulate. Alexandru Arșinel a ajuns de mai multe ori în spital în ultimele luni, resimțind stări de amețeală și trecând prin momente de incoerență. Familia artistului a decis ca acesta să meargă la recuperare într-un centru special, excluzând soluția unui azil.

După un transplant de rinichi, operații la coloană, operație pe cord și montarea unui stent, Alexandru Arșinel recunoștea că se simte epuizat. Deși a beneficiat de cele mai bune tratamente de fiecare dată, după episodul de Covid-19 și intervenția chirurgicală la inimă, actorul a reușit să se simtă bine o perioadă, însă în ultimul timp starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

„Nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operație pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, a declarat Alexandru Arșinel în ultimul interviu acordat în urmă cu mai bine de o lună, pentru impact.ro.

Informații noi despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel
Starea de sănătate a actorului nu este îmbucurătoare

Actorul, fără acces la telefon. Motivul pentru care familia a luat această decizie

După perioada în care lucrurile păreau să se așeze, Alexandru Arșinel a făcut mai multe vizite de urgență la spital, simțindu-se tot mai rău. Puseurile de tensiune și solicitările tot mai dese ale ambulanței i-au alertat pe membrii familiei sale, astfel că aceștia au decis să îl ducă pe artist la o clinică privată de recuperare.

În această unitate de îngrijire Arșinel nu are însă acces la telefonul mobil, pentru ca starea sa de sănătate să nu se înrăutățească. Potrivit playtech.ro, fiii actorului l-au vizitat zilnic aproape și, pentru o perioadă, acesta a revenit acasă, urmând să se reîntoarcă la clinică. Din păcate, starea lui Alexandru Arșinel nu este una tocmai bună.

„Nu este bine deloc. Are dificultăți în vorbire, dar și la coordonare. După tratamentul de la clinică se simte mai bine. El nu-și mai dorește să se tot interneze și să se externeze în spital. Colegii săi de la teatru se interesează des de starea sa de sănătate”, a declarat o sursă din apropierea actorului pentru playtech.ro.

În perioada în care se află acasă, Alexandru Arșinel și soția sa, care este paralizată din pricina unui accident din urmă cu patru ani, se află într-un program de recuperare la domiciliu. Cei doi soți beneficiază de asistență personală și masaje săptămânale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...