Gabi Bădălău, în casa lui Alex Bodi. Motivul pentru care fostul şi actualul Biancăi Drăgușanu s-au întâlnit în secret

Andreea Bisinicu 26.01.2021, 16:35
Gabi Bădălău, în casa lui Alex Bodi. Motivul pentru care fostul şi actualul Biancăi Drăgușanu s-au întâlnit în secret

Motivul pentru care Alex Bodi l-ar fi contactat pe Gabi Bădălău. Soțul Claudiei Pătrășcanu ar fi ajuns în casa lui Alex Bodi. Motivul pentru care fostul şi actualul Biancăi Drăgușanu s-au întâlnit în secret. Chiar dacă s-a despărțit de controversata blondină, Alex Bodi pare să nu poată ieși definitiv din viața designerului. Ce au de împărțit cei doi oameni de afaceri și care a fost scopul întâlnirii lor.

Motivul pentru care Alex Bodi l-a contactat pe Gabi Bădălău

Motivul pentru care Alex Bodi l-ar fi contactat pe Gabi Bădălău. Se spune că în dragoste și război totul este permis, dar Bianca Drăgușanu nu are nicio zi de liniște. S-au iubit, s-au certat, s-au bătut, s-au împăcat dar, într-un final, au divorțat. După ce povestea de iubire dintre Bianca Drăgușanu și afaceristul Alex Bodi a luat sfârșit, după doi ani de relație, se pare că numele fostului soț al blondinei este încă legat de viața fostei asistente TV, într-un fel sau altul. După ce s-au despărțit, Alex Bodi s-a refugiat în brațele rusoaicei Daria Radionova, actuala sa logodnică în timp ce Bianca Drăgușanu a intrat într-o relație cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Conform unor surse din anturajul celui mai nou cuplu din România, Gabi Bădălău ar fi fost contactat de Alex Bodi pentru a se întâlni în casa în care afaceristul este arestat la domiciliu. Care a fost motivul acestui apel? Se pare că Bodi a ținut morțiș să se vadă cu actualul iubit al fostei sale neveste pentru a-i comunica faptul că nu există niciun fel de antipatie din partea lui față de fiul baronului PSD Niculae Bădălău.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat dupa doi ani de relatie
Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat dupa doi ani de relatie

Bianca Drăgușanu a fost amenințată cu moartea

Faimosul designer a trecut prin momente cumplite, în urmă cu câteva zile. Bianca Drăgușanu a primit apeluri și mesaje în care a fost amenințată cu bătaia, ba chiar și cu moartea. Speriată pentru viața ei și a fiicei sale, micuța Sofia, Bianca a apelat, deîndată, la ajutorul autorităților pentru a fi în siguranță. Cei care au amenințat-o sunt trei bărbați, dintre care doi au fost deja identificați de către polițiști, deoarece aveau poze cu chipurile lor pe aplicația WhatsApp

„Unul dintre ele mai mult ca sigur este un număr de abonament. Mai mult decât atât, pe două dintre numerele de telefon există și o poză la WhatsUp, adică doi dintre cei care au sunat au fost deja identificați. Nu știu să spun din ce zonă.Am băgat numărul în memorie și apare și poza și că are telefonul din 2019. Imbecil, ce să zic! Cât de idiot să fii! Au și poză la WhatsApp, cum se poate așa ceva? În 2021 să mă suni de pe numărul tău de telefon, de pe abonament, cu poză și să mă ameninți, să-mi spui de copilul meu și că intri peste mine în casă? Sunt trei bărbați. Înțeleg să mă înjuri pe mine, dar când vii și spui de copilul meu, că ești în fața blocului meu, deja mie nu mi se mai pare glumă! Mă înjuri o dată, de două ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? În codru? Nu se mai poate așa ceva!”, a declarat și Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe