S-a aflat acum! Când o să fie scos din arest Alex Bodi. Avocatul său merge până-n pânzele albe pentru a-l elibera până de Crăciun (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 14.12.2020, 18:03
S-a aflat acum! Când o să fie scos din arest Alex Bodi. Avocatul său merge până-n pânzele albe pentru a-l elibera până de Crăciun (Exclusiv)

S-a aflat acum! Când o să fie scos din arest Alex Bodi. Avocatul său merge până-n pânzele albe pentru a-l elibera până de Crăciun. Ce face acum fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Afaceristul se află în arest, la Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, după ce a fost săltat pe 11 noiembrie, într-o operațiune a DIICOT Craiova, sub acuzările de proxenetism și trafic de persoane.

Când o să fie scos din arest Alex Bodi

Când o să fie scos din arest Alex Bodi. După ce a fost arestat și acuzat de proxenetism și trafic de persoane, de către procurorii DIICOT Craiova și închis la Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, avocații celebrului om de afaceri fac tot posibilul pentru ca Alex Bodi să fie eliberat înainte de 25 decembrie. Cătălin Dancu, avocatul fostului soț al Biancăi Drăgușanu, a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro că Bodi a prezentat diverse documente pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Dancu a spus că Alex Bodi are moralul ridicat și este încrezător că va ieși din închisoare până de Crăciun, după ce l-a vizitat de câteva ori în arestul Poliției.

„Există o uşoară frustrare doar pentru că Justiţia nu se grăbeşte să-i analizeze documentele pe care el le aduce în favoarea sa din Germania, Spania sau Emiratele Arabe Unite, din Dubai. E decis însă să lupte până la capăt, ferm convins că va ieși învingător. Sper şi cred că va fi acasă de sărbători”. Avocatul ne-a mai spus că Alex Bodi, clientul său, a putut primi anumite pachete cu diverse lucruri de trebuinţă. ”Mie nu mi-a cerut nimic special în această perioadă, dar ştiu că dacă are nevoie de ceva anume, ce i se poate aduce, atunci ia legătura cu cei de la hotelul său din Mediaş‘‘. Alex Bodi deţine, printre altele, cel mai mare hotel din municipiul Mediaş, oraşul său natal, pe care l-ar fi cumpărat cu suma de trei milioane de euro. El a oferit deja Procuraturii acte bancare din Germania care certifică provenienţa banilor.”, a declarat avocatul lui Alex Bodi pentru playtech.ro.

Bianca Dragusanu s-a mutat in casa presupusului iubit turc
Bianca Dragusanu s-a mutat in casa presupusului iubit turc

Bianca Drăgușanu s-a mutat la presupusul iubit cerchez

Acum câteva săptămâni, Alex Bodi a primit o lovitură imensă din partea autorităților. Aceștia l-au considerat un real pericol iar, din acest motiv, i-au respins cererea de a fi cercetat în libertate și l-au ținut, în continuare, în arest. Alex Bodi va rămâne în spatele gratiilor, potrivit ultimei decizii luate de megistrații de la Tribunalul Dolj. Contestația avocaților afaceristului, conform căreia cerea să fie eliberat a fost respinsă. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost reținut acum o lună și ridicat de la vila sa de lux din Mediaș. El a fost luat de către mai mulți mascați DIICOT și procurori, în data de 12 octombrie, într-un dosar deschis pentru trafic de persoane și proxenetism.

Cât despre ce face Bianca Drăgușanu în tot acest timp, vedeta își reface viața departe de Alex Bodi. Diva s-a mutat în casa prietenului său Cengiz Şıklaroğlu, omul de afaceri care a susținut-o pe blondină în momentele grele, atunci când Alex Bodi a agresat-o fizic. Se zvonește că cei doi ar fi avut și atunci o relație, însă nimic nu a fost confirmat în acest sens. Şiklaroglu a vorbit, la Antena Stars, despre cine este și cu ce se ocupă.

„Sunt un om normal. Sunt cerchez, nu sunt turc, dar am venit în Turcia. Sunt un om de afaceri. Dar noi avem reguli. În ceea ce priveşte viaţa mea, da, toată lumea spune că este viaţă de gangster. Dar nu este viaţa unui gangster! Este viaţa unui bărbat adevărat”, a spus Cengiz Şiklaroglu, în cadrul interviului de la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe