Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună. Dezvăluiri fără perdea: „A fost dureros să îl văd în locul acela”

Andreea Bisinicu 13.01.2021, 13:10
Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună. Dezvăluiri fără perdea: „A fost dureros să îl văd în locul acela”

Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună. Cei doi îndrăgostiți au făcut dezvăluiri fără perdea: „A fost dureros să îl văd în locul acela”. Cum o răsfață fostul soț al Biancăi Drăgușanu pe aleasa inimii sale. Se gândesc la nuntă? Când va avea loc marele eveniment și cum o ridică în slăvi Alex Bodi pe frumoasa lui iubită. Bat clopote de nuntă?

Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună

Alex Bodi se pare că a și uitat-o pe Bianca Drăgușanu și acum se bucură de compania frumoasei Daria Radionova. Afaceristul și faimoasa rusoaică formează, oficial, un cuplu și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Daria Radionova susține că iubitul ei o răsfață tot timpul și o face să se simtă cea mai iubită femeie din lume. Cei doi au dat un interviu exclusiv pentru Antena Stars în care au vorbit despre dificultățile dar și bucuriile din relația lor și cum sunt convinși că și-au găsit sufletul-pereche unul în celălalt.

„Face în fiecare dimineață micul dejun, mai face și prăjituri, ea e rușinoasă, e mai timidă. Hrana sufletească e cea mai importantă. În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e”, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

Alex Bodi a uitat-o definitiv pe Bianca Dragusanu si se gandeste la o casnicie cu rusoaica Daria Radionova
Alex Bodi a uitat-o definitiv pe Bianca Dragusanu si se gandeste la o casnicie cu rusoaica Daria Radionova

Alex Bodi se gândește să se însoare cu noua lui iubită

Amorezi ca amorezi, dar Alex Bodi este pregătit să ducă relația cu frumoasa lui iubită la nivelul următor, în curând. Omul de afaceri a declarat că se gândește la căsătorie și că este posibil să facă acest pas atunci când i se va permite, momentan fostul soț al Biancăi Drăgușanu având probleme cu legea. Dar până când își va duce aleasa inimii, de braț, în fața altarului, Alex Bodi mărturisește că Radionova îl face un bărbat fericit și nu ratează nicio ocazie în care să nu își ridice partenera în slăvi. Mai mult, profită de orice ocazie pentru a-i mulțumi că i-a fost alături în cele mai dificile momente din ultima perioadă:

„La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment (nr. nunta) se află pe lista de dorințe. Am nevoie să fiu liber pentru a fi complet fericit, dar este ok. Sunt fericit! Chiar ieri povesteam că a trecut aproape o lună și nici nu îți dai seama, nu ne plictisim. Mă afectează puțin din punct de vedere al afacerilor. Dar o să fie bine. Nu am de ales”, a mărturisit omul de afaceri, potrivit Spynews.

Ce declaratie de dragoste i-a facut Daria Radionova iubitului ei
Ce declaratie de dragoste i-a facut Daria Radionova iubitului ei

Ce declarație de dragoste i-a făcut Daria Radionova lui Alex Bodi

Când vine vorba de declarații de dragoste, nici logodnica lui Alex Bodi nu se lasă mai prejos. Daria Radionova radiază de fericire atunci când se află în preajma partenerului ei de viață. Frumoasa rusoaică a povestit cât de mult a suferit atunci când l-a văzut pe iubitul ei implicat în afaceri ilegale și este convinsă că totul se va termina cu bine, fiind complet convinsă de nevinovăția lui Bodi.

„Am încredere din sufletul meu în el. știu că nu este vinovat. Știu că totul o sa fie bine. Îmi iau puterea de la el. Drumul spre Craiova este foarte lung, 3-4 ore de condus. Când l-am văzut acolo, am început să plâng, am avut prea multe emoții și nu mi-a venit să cred în ce loc îl văd. A fost foarte dureros pentru mine să văd toate lucrurile astea. Te iubesc foarte mult!” a declarat Daria Radionova tot pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe