S-a aflat cine a ameninţat-o pe Bianca Drăgușanu în miez de noapte. Vedeta, înspăimântată de mesajele primite

Mirabela Năstase 21.01.2021, 13:04

Bianca Drăgușanu a fost amenințată în miez de noapte. Vedeta a trecut prin clipe de groază și totul s-a aflat. Cine sunt cei care le-au amenințat atât pe ea, cât și pe fetița acesteia.

S-a aflat cine a ameninţat-o pe Bianca Drăgușanu în miez de noapte

După ce a primit mai multe mesaje de amenințare, Bianca Drăgușanu a dat fuga fix la Poliție. Nu s-a dus singură, ci cu prietena ei, nimeni alta decât fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean. Aparent cei care au amenințat-o pe vedetă sunt trei bărbarți, dintre care doi au fost deja indentificați, întrucât aveau imagini cu fețele lor pe WhatsApp.

”Unul dintre ele mai mult ca sigur este un număr de abonament. Mai mult decât atât, pe două dintre numerele de telefon există și o poză la WhatsUp, adică doi dintre cei care au sunat au fost deja identificați. Nu știu să spun din ce zonă.”, a spus avocatul Biancăi Drăgușanu, potrivit Antena Stars. 

Ce spune Bianca Drăgușanu

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu, spune că nu înțelege de ce trebuie să i se întâmple ei una ca asta, mai ales că mereu a fost o ființă pacifistă. Dar a spus că va face tot posibilul ca cei care i-au amenințat fetița să meargă după gratii.

”Am băgat numărul în memorie și apare și poza și că are telefonul din 2019. Imbecil, ce să zic! Cât de idiot să fii! Au și poză la WhatsUp, cum se poate așa ceva? În 2021 să mă suni de pe numărul tău de telefon, de pe abonament, cu poză și să mă ameninți, să-mi spui de copilul meu și că intri peste mine în casă? Sunt trei bărbați. Înțeleg să mă înjuri pe mine, dar când vii și spui de copilul meu, că ești în fața blocului meu, deja mie nu mi se mai pare glumă! Mă înjuri o dată, de două ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? În codru? Nu se mai poate așa ceva!”, a declarat și Bianca Drăgușanu.

Menționăm că Bianca Drăgușanu a ajuns a ajuns miercuri seară la Poliție, în urma unor apeluri în care ea și fiica ei au fost amenințate.

Bianca Drăgușanu pare că nu trece prin momente faste, după întoarcerea din vacanță. Amintim că ea a petrecut o vacanță de vis în Maldive, în compania soțului artistei Claudia Pătrășcanu, pe nume Gabi Bădălău. Aceasta s-a mai întâlnit cu el și în Dubai.

Urmăriți Impact.ro și pe