Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt candidații de pe lista USR-Plus la alegerile parlamentare 2020

Mihai Roșoiu 04.12.2020, 17:46
Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt candidații de pe lista USR-Plus la alegerile parlamentare 2020

Alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 ne va oferi răspunsul la întrebarea: cine va conduce România în următorii 4 ani. Alianța USR-PLUS speră să obțină un scor suficient de mare pentru a fi una dintre forțele politice din viitorul Parlament al României. Cine sunt candidații de pe lista USR-Plus la alegerile parlamentare 2020 în București?

Cum Capitala furnizează cei mai mulți parlamentari la nivel național, USR-PLUS și-a pregătit o listă din care fac parte nume cu rezonanță ale alianței. Liderii acestei formațiuni politice speră să obțină rezultatele cele mai bune, ținând cont de precedentele performanțe de la alegerile europarlamentare și locale.

Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt candidații de pe lista USR-Plus la alegerile parlamentare 2020

Senatul, cea mai importantă cameră a Parlamentului e o miză importantă pentru alianță, așa că oamenii care se află pe lista USR-PLUS sunt nume cunoscute pe eșicherul politic autohton:

Pentru Senat, candidații sunt Ștefan Pălărie, Silvia Dinică, Simona Spătaru, Cristian Ghica, Anca Dragu, Florina Presadă, Vlad Alexandrescu, Adina Săniuță, Cezar Cobianu și Cosmin Nițu.

Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt candidații de pe lista USR-Plus la alegerile parlamentare
Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt candidații de pe lista USR-Plus la alegerile parlamentare

Procesul de desemnare a candidaților comuni a fost primul în care membrii celor două partide și-au ales candidații comuni. Organizatorii au asigurat atât transparența procesului, cât și respectarea întocmai a protocolului de fuziune între cele două partide”, se arată într-un comunicat emis de biroul de presă al USR-PLUS

Claudiu Năsui deschide lista pentru Camera Deputaților

Așa cum se întâmplă în cadrul oricărui partid politic, lista pentru Camera Deputaților este mult mai lungă decât cea pentru Senat. USR-PLUS a făcut publice numele memebrilor care luptă pentru locurile puse la bătaie.

Candidații situați pe locurile ce pot fi eligibile pentru Camera Deputaților sunt Claudiu Năsui, Cristina Prună, Oana Țoiu, Cristian Seidler, Diana Buzoianu, Mihai Badea, Cătălin Teniță, Tudor Pop, Diana Stoica, Alin Apostol, Denisa Neagu, Oana Marciana Ozmen, Alexandru Dimitriu și Octavian Berceanu.

Lovitura lui Nicușor Dan înainte de alegerile parlamentare

Cine sunt candidații de pe lista USR-Plus la alegerile parlamentare 2020 în București am aflat. Alianța USR-PLUS trece printr-un moment delicat. Surse din partid spun că la întocmirea listelor au existat multe conflicte între capii partidului.

Și cum toate acestea nu sunt suficiente, o altă lovitură a fost primită de USR-PLUS. Cel care a pus bazele USR, actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan și-a îndemnat susținătorii să voteze PNL:

”Opțiunea mea pentru votul de duminică e PNL. Consider că un Guvern PNL puternic e cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider, cu toată onestitatea, că PNL e varianta cea mai bună pentru România azi”, a spus Nicușor Dan.

Urmăriți Impact.ro și pe