Nicușor Dan sare oficial în barca PNL, chiar înainte de alegeri. Declarația prin care s-a lepădat de USR-PLUS

Stan Filon, Diana Dumitrache 02.12.2020, 16:48
Nicușor Dan sare oficial în barca PNL, chiar înainte de alegeri. Declarația prin care s-a lepădat de USR-PLUS

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a ales de partea cui va sta alături în lupta politică! Edilul a transmis un mesaj clar, după ce a fost susținut în campania electorală de USR-PLUS, dar și de PNL. Acesta a transmis cu cine va vota la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

Nicușor Dan a sus că va vota cu PNL la alegerile parlamentare

”Opțiunea mea pentru votul de duminică e PNL. Consider că un Guvern PNL puternic e cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider, cu toată onestitatea, că PNL e varianta cea mai bună pentru România azi”, a spus Nicușor Dan.

Primarul general, care în campanie a fost susținut de USR și de liberali, a comentat că PNL are cel mai solid program de guvernare și cea mai bună propunere de prim-ministru, Ludovic Orban. ”E o persoană de încredere, care-și ține cuvântul, o persoană loială oamenilor, o persoană cu anvergură. este preocupat de soluție la probleme. Sub conducerea lui Ludovic Orban, PNL a dovedit că are maturitatea să se sacrifice pentru mize mai înalte”, a mai spus el.

Nicusor Dan voteaza PNL la alegerile parlamentare
Nicusor Dan voteaza PNL la alegerile parlamentare

Primarul General spune că are o relație bună cu Ludovic Orban

Nicușor Dan a precizat că are o relație bună cu Ludovic Orban și este convins că va face alături de liberali lucrurile pe care și le-a propus ca primar general.

”Nu spun nicidecum că clasa politică e minunată. Spun un lucru de foarte mult bun simt: avem alegeri importante, avem o uriașă oportunitate de dezvoltare și bunăstare și partidul cel mai pregătit să fructifice această oportunitate este PNL”, a mai spus el, îndemnându-i pe bucureșteni să iasă la vot.

De cealaltă parte, și Ludovic Orban a arătat că are încredere în Nicușor Dan, imediat după anunțarea rezultatelor la alegerile locale. „Le-am spus că acum am încredere să transfer banii în contul Primăriei pentru încălzire, nu să caut soluții să se ducă banii la ELCEN”, i-a transmis atunci premierul noului primar al Capitalei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...