Alături de cine şi-a petrecut Liviu Dragnea Revelionul după despărţirea de Irina Tănase. A postat totul pe internet

Beatrice Dumitru 01.01.2022, 16:49
Alături de cine şi-a petrecut Liviu Dragnea Revelionul după despărţirea de Irina Tănase. A postat totul pe internet

Luna decembrie a anului trecut a început cum nu se poate mai rău pentru Liviu Dragnea și iubita sa, în vârstă de 29 de ani. Fostul lider PSD a părăsit-o pe Irina, iar despărțirea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi își doreau să se căsătorească. Nici de Sărbători, Liviu Dragnea nu și-a iertat iubita și a petrecut departe ea.

Cu cine a petrecut Liviu Dragnea Revelionul

Liviu Dragnea și iubita sa, Irina Tănase, s-au despărțit chiar la începutul lunii decembrie, după ce fostul lider PSD a acuzat-o că l-ar fi înșelat chiar cu bărbatul cu care a avut o relație înainte de a-l cunoaște pe el. Liviu Dragnea a ales să părăsească apartamentul conjugal și de atunci nu i-a mai răspuns fostei iubite la telefon.

Nici de Sărbători, fostul politician nu a trecut la sentimente mai bune și a stat departe de Irina Tănase. El a ales să petreacă noaptea de Revelion împreună cu familia, postând și pe rețelele de socializare un mesaj, alături de o fotografie în carea apărea alături de fiul său.

Alături de cine şi-a petrecut Liviu Dragnea Revelionul după despărţirea de Irina Tănase. A postat totul pe internet
Liviu Dragnea, alături de fiul său. Sursa foto: Facebook / Liviu Dragnea

Anul 2021 a fost un an cu multe încercări pentru fiecare dintre noi, atât pentru mine cât și pentru copiii mei. A fost un an care m-a făcut mai puternic și care m-a învățat, mai mult ca niciodată, că familia este tot ceea ce contează cu adevărat în viață.

Îmi iubesc țara așa cum îmi iubesc copiii și, în ultima seară din an, închin împreună cu fiul meu un pahar în cinstea tuturor românilor. La mulți ani 2022!

Să ne dea Dumnezeu sănătate și să ne ofere speranța într-un viitor mai bun!”, a scris Liviu Dragnea.

Irina Tănase își dorește să se împace cu Liviu Dragnea

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au cunoscut în 2013 și au trăit o poveste de dragoste timp de 8 ani, tânăra fiind alături de el în cele mai grele momente, atunci când fostul lider PSD s-a aflat în închisoare. Irina Tănase a mărturisit că despărțirea de Liviu Dragnea este cel mai dureros moment din viața sa și își dorește să se împace cu acesta.

Când vine vorba despre bărbatul iubit, despre Liviu, renunț la orgolii. Îl iubesc și îl aștept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm! Nu îmi e frică de cuvinte, nu mă feresc de ele. Și de această dată sunt la mijloc interese de a ne separa și știu ce afirm. Nu aș vrea să nominalizez pe nimeni”, declara Irina Tănase la începutul lunii decembrie.

Liviu Dragnea a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 3 ani și șase luni de închisoare, pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, fiind eliberat după doi ani și două luni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...