Irina Tănase vrea cu orice preţ să îl recâştige pe Liviu Dragnea. Ce a făcut tânăra de data asta pentru a fi iertată de politician

Badea Violeta 17.12.2021, 15:08
Irina Tănase vrea cu orice preţ să îl recâştige pe Liviu Dragnea. Ce a făcut tânăra de data asta pentru a fi iertată de politician

După scandalul infidelității, se pare că Liviu Dragnea este hotărât să nu-i mai acorde nicio șansă femeii alături de care spera să-și petreacă restul vieții. Irina Tănase este extrem de afectată de această decizie pe care a luat-o fostul șef PSD. Pur și simplu, aceasta nu se poate împăca cu gândul că și-a pierdut logodnicul și a făcut un nou gest prin care încearcă să îl recâştige. Iată ce a făcut tânăra!

Cum vrea Irina Tănase să-l convingă pe Liviu Dragnea să o ierte

Irina Tănase face un gest disperat în încercarea de a-l convinge pe Liviu Dragnea să o ierte. Tânăra a luat decizia de a-și șterge pagina de Instagram.

Aceasta își dorește cu orice preț să iasă din acest scandal uriaș, astfel încât să-l facă pe fostul șef PSD să revină la sentimente mai bune. Recent, Liviu Dragnea a dat de înțeles că nu va trece peste infidelitățile fostei sale partenere.

„Păi de ce trebuie să comentez eu? Poate să apară orice, am spus-o și aseară: eu când iau decizii, le iau asumat, le iau ca să fie mai bine, atât mie, cât și celorlalți implicați, și mă țin de ele.

Eu nu îmi discut viața privată și nu îmi spăl rufele în public în modul ăsta. Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva. Nu îmi stă în caracter’, a spus fostul politician, citat de corectnews.com.

Irina Tanase si Liviu Dragnea
Irina Tanase si Liviu Dragnea

Irina Tănase suferă enorm după despărțire

Irina Tănase a declarat că este foarte afectată de separarea de Liviu Dragne. Tânăra a dezvăluit că nu își poate găsi liniștea și nu știe unde s-a rupt această relație.

„De aproape o săptămână, nu mai pot dormi, nu mai mănânc, nu-mi mai găsesc liniștea. Mă gândesc unde s-a rupt această relație, ce nu am știut să gestionez.

Cât s-a aflat în penitenciar, i-am fost alături, eram aproape zilnic la avocați pentru a găsi soluții și l-am apărat public, atunci când alții s-au ferit. Fiindcă l-am iubit și îl iubesc mi-am asumat și critici.

Nu a fost confortabil și nici nu este pentru o fată de 29 de ani să fie denigrată, înjurată pe rețelele sociale, în anumite publicații, doar pentru că eram iubita lui Liviu Dragnea. Mi-am asumat totul!

M-am trezit într-un ocean de ură, dar fiindcă îl iubesc nu mă dau deoparte. El era, oricum, mai gelos din fire, motiv pentru care m-am și îndepărtat de foștii mei prieteni, îndeosebi de bărbați.

Prieteni, atenție la nuanță, nu iubiți! Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten. Liviu mă cunoaște, știe că nu sunt persoana care să fie radicală și să mă rup de oameni. Păstrez cu ei o relație decentă. Așa cum am păstrat și cu Paul și nu numai cu el.” a spus tânăra, potrivit gândul.ro.

Amintim că fostul politician a plecat de acasă cu puțin înainte de Sfântul Nicolae. Informația potrivit căreia el și Irina Tănase s-ar fi despărțit a cutremurat lumea mondenă.

Toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă mai degrabă în fața altarului, după ce fostul șef PSD îi ceruse mâna tinerei înainte de a ajunge în penitenciar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...