Afectaţi de covid, indienii fac nunţi în aer. Locul inedit în care s-a căsătorit un cuplu

Ana Ionescu, Aurora Popa 25.05.2021, 16:14
Afectaţi de covid, indienii fac nunţi în aer. Locul inedit în care s-a căsătorit un cuplu

India este afectată puternic de covid, însă mulți tineri nu respectă nici acum restricțiile impuse de autorități, chiar dacă ţara lor se confruntă cu o criză sanitară fară precedent. Aceștia caută soluții pentru a scăpa de măsurile impuse ca să sărbătorească evenimentele din familie.

Locul inedit în care un cuplu de indieni s-a căsătorit

În India sunt restricții dure, iar mai multe state au intrat în lockdown în ultimele săptămâni, în contextul în care această ţară se confruntă cu un val uriaș de infectări cu noul coronavirus. Deşi situația este una critică în India și au fost înregistrate mii de decese pe zi, iar criza sanitară din prezent este una istorică, indienii nu par atât de îngrijorați.

Un cuplu nu a mai dorit să aștepte până la relaxarea restricțiilor și a decis că nunta lor trebuie să aibă loc cât mai curând posibil. Așadar, tinerii au închiriat un avion și au hotărât să își cheme toți prieteni la bordul aeronavei pentru a petrece în aer, alături de ei. Astfel, la bordul avionului au urcat peste 160 de invitați, care au dansat, au cântat și nu au purtat măști de protecție. Practic, niciuna dintre măsurile sanitare nu a fost respectată.

Din păcate pentru tinerii proaspăt căsătoriți, autoritățile nu au venit cu veşti bune. Imagini de la nunta care s-a desfășurat într-un avion au ajuns pe rețelele de socializare. În urma acestor dovezi, autoritatea de aviaţie civilă din India a dispus o anchetă şi a suspendat echipajul aeronavei, scrie BBC.

Afectati de covid, indienii fac nunti în aer. Locul inedit in care s-a casatorit un cuplu2
Peste 160 de invitati au participat la nunta cuplului indian, care a organizat nunta in avion

Ce a transmis compania aeriană

Imediat după aceasta aventură, un purtător de cuvânt al SpiceJet a explicat pentru Indian Express că avionul Boeing 737 a fost rezervat de la Madurai la Bangalore de către un agent de turism pentru o călătorie. Conform acestuia, clientul a fost „informat în mod clar cu privire la regulile impuse covid care trebuie respectate și i s-a interzis organizarea oricărei activități la bordul avionului.”

„În ciuda solicitărilor, pasagerii nu au respectat directivele, iar compania va lua măsurile corespunzătoare în conformitate cu regulile”, a adăugat el. Statul Tamil Nadu, de unde ar fi decolat avionul, a impus recent restricții dure, iar nunțile au fost limitate la 50 de invitați.

Urmăriți Impact.ro și pe