Adevărul nespus despre relația dintre Ludovic Orban și Klaus Iohannis. Cum plănuiește premierul să rămână la guvernare

Diana Radu 11.02.2020, 16:53
Adevărul nespus despre relația dintre Ludovic Orban și Klaus Iohannis. Cum plănuiește premierul să rămână la guvernare

Ludovic Orban, premierul desemnat pentru a doua oară de Klaus Iohannis, a dezvăluit faptul că are o relație bună cu președintele țării. În plus, Orban a mai spus că tot el va fi pus la conducerea Guvernului, dacă PNL câștigă alegerile. În timpul aceluiași discurs, Orban i-a dat replică și fostului președinte Traian Băsescu, care afirmase că acesta „va pierde tot”.

Care este adevărul despre relaţia dintre Orban şi Iohannis

Premierul Ludovic Orban a vorbit public despre relaţia sa cu preşedintele Iohannis, și despre ce se va întâmpla dacă PNL va câștiga alegerile. Mai exact, Orban a spus că în situația în care alegerile vor fi câștigate de către partidul său, el va fi propus pentru conducerea Guvernului. De asemenea, acesta a ținut să precizeze, în contextul zvonurilor apărute, potrivit cărora ar fi preferat pe nedrept de Iohannis, că sunt doar niște minciuni.

Premierul României va fi candidatul care câștigă alegerile. Obiectivul meu este să câștigăm alegerile. Dacă vom câștiga alegerile eu voi fi propus. Cum va putea președintele să nu mă desemneze pe mine? De trei ani de zile sunt supus unei intoxicări. Am adus PNL la peste 40%, am câștigat europarlamentarele și alături de președintele referendumul și alegerile prezidențiale și am oprit guvernarea PSD prin moțiune de cenzură. Ce inventează unul sau altul sunt minciuni gogonate și nu trebuie luate în seamă”, a declarat Ludovic Orban.

relatie, orban, klaus iohannis, premierul romaniei
Care este adevărul despre relaţia dintre Orban şi Iohannis

Traian Băsescu a lansat luni seară atacuri dure la adresa Lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Fostul președinte spune că Iohannis „îl umilește” și „îl desconsideră” pe liderul PNL. Și în tot acest timp, „Ludovic Orban pierde tot, poate și partidul”, a concluzionat Băsescu.

Premierul a spus despre delcarația lui Traian Băsescu, în care fostul președinte susținea că Ludovic Orban va pierde și Guvernul și partidul, că „sunt niște vorbe în vânt, aruncate fără niciun fel de bază”. ”Relația dintre președintele Iohannis si mine e cât se poate de bună, ca atare astea sunt niște vorbe în vânt, aruncate fără niciun fel de bază. Acest cetățean a fost 10 ani președinte, poate să își vadă de mandatul de europarlamentar. Nu are nicio bază să comenteze relația dintre mine și președinte. Un nebun aruncă o piatră și o sută de înțelepți să chinuie să găsească piatra respectivă”, a mai spus Orban.

Urmăriți Impact.ro și pe