Adevărul nebănuit din spatele fotografiei controversate a lui Orban. Detalii în exclusivitate despre cheful dat de premierul României la muncă

Alexandra Andrei 01.06.2020, 12:19
Adevărul nebănuit din spatele fotografiei controversate a lui Orban. Detalii în exclusivitate despre cheful dat de premierul României la muncă

Impact.ro are detalii uluitoare despre scandalul momentului! Deși Ludovic Orban susține că mini petrecerea de ziua sa, la care au participat membrii cabinetului său, ar fi fost una pur întâmplată, noi avem dovada că evenomentul a fost unul planificat.

Ludovic Oban, amendat cu 3000 lei

În urmă cu cinci zile, în mediul online a fost transmisă o imagine care premierul României, Ludovic Orban, apare în biroul său din cadrul Guvernului, împreună cu alți miniștri din cabinetul său, în timp ce mănâncă, fumează și consumă alcool.

Imaginea a făcut peste 2 milioane de vizualizări în numai câteva ore și a stârnit un adevărat val de antipatie în rândul cetățenilor, care au condamnat atitudinea acestuia, ținând cont de restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus.

Fotografia controversată, în care apare Orban, a stârnit un adevărat val de antipatie în rândul cetățenilor
Fotografia controversată, în care apare Orban, a stârnit un adevărat val de antipatie în rândul cetățenilor

“Este reală, nu pot să mint, așa cum fac alții. Era pe seară, în biroul meu. Muncisem toată ziua. După ora 18:00 au venit mai mulți colegi să-mi facă o surpriză, mi-au cântat la mulți ani. I-am servit, cum este normal, cu o gustare și cu un pahar de ceva. Nu aveam mască pentru că mâncasem, se vede după farfuriile de pe mese. Nu știu cine a făcut poza, nici nu mai contează”, a precizat premierul României. De altfel, prim ministrul României a fost amendat cu suma de 3000 lei.

A deschis cantina Guvernului pentru ziua lui de naștere

În realitate, declarația lui Ludovic Orban nu este una total sinceră, iar Impact.ro are informații în exclusivitate despre ce s-a întâmplat în acea zi.

“Petrecerea cu pricina a avut loc undeva în jurul orei 14:00, nicidecum la 18:00, așa cum a spus acesta. Mini petrecerea a fost una una organizată cu o zi înainte. La Guvern au fost aduse patru sticle de whisky și două de șampanie. În plus, au fost chemate la muncă bucătăresele cantinei, pentru a pregăti mâncarea.

Din cauza pandemiei de coronavirus, cantina este închisă de două luni și se deschide numai în condiții speciale. Aceasta a fost una dintre ele. Desigur, pentru SPP a fost o muncă titanică, pentru că au fost nevoiți să verifice tot”, ne-a declarat o sursă de încredere care, din motive evidente, a dorit să rămână sub protecția anonimatului.

Whisky de 650 lei/sticla

În imaginea cu pricina, pe masa premierului Orban poate fi observată o sticlă de whiskey, care este pe terminate. Băutura cu pricina se numește Lagavulin 12 ani Special Release și costă 656 lei. Tinând cont că au fost comandate 4 sticle, la un calcul simplu putem determina suma pe care Ludovic Orban a scos-o din buzunar pentru a-și trata corespunzător invitații: 2624 lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...