Adevărul despre transformarea spectaculoasă a Oanei Roman. Ce a răspuns, după ce a fost acuzată că și-a făcut operație de micșorare a stomacului

Iancu Andreea 20.08.2020, 19:55
Adevărul despre transformarea spectaculoasă a Oanei Roman. Ce a răspuns, după ce a fost acuzată că și-a făcut operație de micșorare a stomacului

Oana Roman s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus. Deși părea că nu va reuși niciodată să obțină acea siluetă de invidiat, fiica lui Petre Roman a reușit să scape de surplusul de grăsime și să arate spectaculos. Totuși, gurile rele spun că în cazul vedetei nu ar fi vorba despre o dietă, ci că ar fi apelat la operația de micșorare a stomacului.

Adevărul despre transformarea Oanei Roman

Vedeta a reușit să arate fenomenal, după ce a dat jos kilogramele extra. Oana Roman are un trup de invidiat, pe care nu ezită să îl fotografieze. Vedeta este mândră de reușita sa și recunoaște că dincolo de alimentație, a apelat și la proceduri de remodelare corporală.

„Câteodată mă uit la mine și parcă nu îmi vine să cred că sunt eu!”, – a scris Oana Roman pe Facebook.

Totuși, fiica lui Petre Roman a fost acuzată de mai multe guri rele că ar fi apelat la o intervenție chirurgicală pentru a arăta astfel. Oana demontează zvonurile conform cărora și-ar fi micșorat stomacul.

„Dacă eu demonstrez că n-am făcut operație, plătești cât ar merita minciuna asta pe care o spui fără să ai habar despre ce vorbești?”, – a fost răspunsul Oanei Roman.

„Nu mi-am făcut operaţie de micşorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operaţie foarte complicată la nivelul abdomenului şi nu am voie să fac aşa ceva, a mai mărturisit vedeta.”

Oana Roman a ținut o dietă pentru a slăbi spectaculos
Oana Roman a ținut o dietă pentru a slăbi spectaculos

Cu ce dietă a slăbit Oana Roman

Vedeta a reușit să arate fenomenal după ce a ținut o dietă pe care chiar ea și-a format-o. Astfel, conform mărturisirilor Oanei, aceasta a renunțat la anumite alimente și a mâncat mai puțin decât deobicei.

„Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineaţa, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În acelaşi timp, fac proceduri de remodelare corporală”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Echilibrul și măsura par a fi aliații Oanei în lupta cu kilogramele. Vedeta a dezvăluit că a ajuns să mănânce doar două mese pe zi.

„Urmez o dietă pe care nu mi-a dat-o cineva, mi-am creat-o singură. Concret, mănânc de toate, dar mult mai puţin. Deci nu am eliminat nimic, dar mănânc pâine şi paste cât mai puţin, în cantităţi foarte mici. Nu mănânc mai mult de 2 mese pe zi, nu există un număr de calorii pe care îl calculez zilnic, ci atât cât consider eu ca să nu depăşesc nişte limite”, a recunoscut vedeta.

Totuși, Oana nu a renunțat la pofta de dulce, recunoscând că uneori își face plăcerea de a gusta dintr-o prăjitură.

„Dacă mi-e poftă de ceva dulce, mănânc doar 2 linguriţe dintr-o prăjitură, nu una întreagă, sau 2 pătrăţele de ciocolată. Evit totuşi zahărul, folosesc când şi când zahărul brun, dar nu şi îndulcitorii artificiali, pentru că nu îmi fac bine. Altfel, nu beau niciodată sucuri acidulate, beau doar apă, de preferat minerală”, a declarat Oana Roman

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...