Accident cumplit pe DN 13, soldat cu 11 victime. Un bărbat se află în stare gravă

Daniela Alexandru 02.03.2021, 15:41
Accident cumplit pe DN 13, soldat cu 11 victime. Un bărbat se află în stare gravă

Accident pe DN 13. În urmă cu câteva minute a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un autoturism. Unsprezece persoane au nevoie de îngrijiri medicale, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a transmis că la fața locului au ajuns cinci echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare, două echipaje cu apă și spumă și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Accident cumplit pe DN 13, soldat cu 11 victime

Un microbuz cu zece pasageri la bord și un autoturism condus de un bărbat s-au ciocnit violent în această după amiază pe drumul dintre Brașov și Feldioara, pe DN 13. Se pare că bărbatul care conducea autoturismul este în starea cea mai gravă, având nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că celelalte victime, aflate în microbuz sunt conștiente și la acest moment primesc îngrijiri medicale la fața locului.

În accidentul în care au fost implicate un microbuz cu zece pasageri, se aflau și cinci copii. Unsprezece persoane primesc îngrijiri medicale, iar traficul rutier este blocat. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a transmis că acolo au ajuns cinci echipaje SMURD şi două ambulanţe SAJ.

Cinci copii, cu vârste cuprinse între 1 an și șase ani, au fost surprinși în accidentul ce a avut loc cu puțin timp în urmă și toate persoanele sunt acum sub supravegherea medicilor care au ajuns la fața locului. Autoritățile încă nu au activat planul roșu de intervenție.

Conducătorul autoturismului este în stare mai gravă. Se intervine pentru acordarea asistenţei medicale şi evaluarea victimelor, spune ISU Brașov.

Reprezentanţii Poliţiei Braşov au precizat, de asemenea, că 11 persoane primesc îngrijiri medicale la locul accidentului şi că doar unul dintre şoferi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Cel de-al doilea şofer nu a putut fi testat până în acest moment.

Accident mortal pe A1, pe sensul Nădlac către Deva

Tot astăzi a mai avut loc un accident rutier, soldat cu moartea unui bărbat. Accidentul s-a petrecut pe sensul Nădlac către Deva, la kilometrul 426, la ieșirea de pe autostradă către localitatea Margina, județul Timiș. Astfel că o mașină s-a făcut praf, iar un bărbat a murit, după ce a rămas încarcerat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe Autostrada A1 pe sensul Nădlac către Deva, la kilometrul 426, a avut loc o coliziune față-spate între un autoturism și un ansamblu de vehicule, produsă la ieșirea de pe autostradă către localitatea Margina, județul Timiș. O persoană din autoturism este încarcerată, fiind efectuate manevre pentru extragerea sa din vehicul și acordarea de îngrijiri medicale, au declarat reprezentanții IGPR prin centrul infotrafic al poliției române.

Urmăriți Impact.ro și pe