Accident cu 7 mașini pe DN1, Șoseaua București-Ploiești. Se circulă bară la bară VIDEO

Cătălina Burghelea 04.04.2022, 08:40
Accident cu 7 mașini pe DN1, Șoseaua București-Ploiești. Se circulă bară la bară VIDEO

Carambol cu șapte mașini, luni dimineață, pe Șoseaua București-Ploiești. În urma accidentului au rezultat trei victime. Acestea au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Coliziunea s-a produs pe sensul către Otopeni. Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, oamenii legii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Șoseaua București-Ploiești.

Carambol pe Șoseaua București-Ploiești DN1

Un accident în care au fost implicate șapte mașini a avut loc, luni dimineață, pe Șoseaua București-Ploiești DN1, în dreptul aeroportului Băneasa, pe sensul de ieșire din Capitală. În autoturismele tamponate se aflau 16 persoane. Trei au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, iar alte trei victime au ajuns la spital, pentru investigații medicale amănunțite.

Pe Șoseaua București-Ploiești (DN 1), în dreptul IKEA, pe sensul de ieșire din oraș, a avut loc un accident în lanț cu șapte mașini implicate. Trei persoane au fost transportate la spital, au leziuni ușoare. Șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate. S-au format cozi kilometrice de mașini încă din zona Arcului de Triumf.

„În jurul orei 6,40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Şos. Bucureşti – Ploieşti. Din primele date, accidentul s-a produs pe sensul către Otopeni, în apropiere de pasarela IKEA, fiind vorba despre şapte autovehicule implicate”, a transmis Brigada Rutieră.

Accident grav pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri ale patriei

La mijlocul săptămânii trecute (miercuri, 30 martie 2022), un accident teribil s-a produs pe DN1-Otopeni, în zona pod Măgura, sensul către Prahova. Trei mașini s-au tamponat. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, dintre care două în stare crticiă. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD și un elicopter. Cele două fete fac parte dintr-o trupă de dans și au apărut în mai multe videoclipuri pe la TV.

„Veneam de la o emisiune tv. Eu am mers cu mașina pe autostradă, ele nu au vrut, au luat-o pe DN 1 și atunci s-a întâmplat accidentul. Este foarte grav. Una dintre ele tocmai m-au sunat de la spital ca s-a trezit și este mai bine. Amândouă au fost în stare critică până acum. Cealaltă este în comă indusă, are un edem la cap și așteptăm ca nu cumva să crească în următoarele zile, ca asta este marea problemă.

Sperăm să se retragă sau măcar să stagneze. O țin în comă indusă, are probleme la esofag, are femurul rupt, bazinul rupt, mâna ruptă, a fost destul de grav și la plămâni. Cealaltă fată, care s-a trezit astăzi, au operat-o atunci pe moment, că era mai critic. I s-a spart splina, plămânul perforat, l-au operat, bazinul rupt, au operat-o”, a declarat Zizik, fondatoarea trupei de dans „Happy Dance Art”, potrivit Wowbiz.

Una dintre cele două dansatoare rănite în tragicul accident rutier se află în stare extrem de gravă. Andreea este internată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din Capitală și are mare nevoie de sânge.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...