A murit tatăl Mădălinei Manole. Dramă imensă în familia artistei. ”Acum ești împreună cu fata ta”

Iancu Andreea / 09.09.2020, 19:04
A murit tatăl Mădălinei Manole. Dramă imensă în familia artistei. ”Acum ești împreună cu fata ta”

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, s-a stins din viață în urmă cu câteva minute, după o luptă cumplită cu noul coronavirus. Bărbatul se afla internat la Spitalul Județean din Ploiești, în urma unui test pozitiv pentru Covid-19. Din nefericire, starea de sănătatea a lui Ion Manole s-a degradat rapid, iar medicii nu au mai putut face nimic după ce acesta a intrat în comă.

UPDATE. Fiul lui Ion Manole, Marian, a postat pe facebook anunțul morții tatălui său. ”DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!”

Ion Manole a decedat în urma luptei cu noul coronavirus

Vestea teribilă a adus multă tristețe în familia Mădălinei Manole. Deși s-au făcut toate eforturile, organismul lui Ion Manole nu a rezistat împotriva teribilului virus. Se pare că nici măcar tratamentul cu plasmă nu l-a ajutat pe bărbat să își revină. Totodată, Ion Manole suferea de numeroase afecțiuni, care i-au degradat starea de sănătate. În ultimele sale clipe, tatăl Mădălinei Manole ajunsese în comă, iar medicii nu au mai putut face nimic. Tatăl artistei suferea de o mulțime de probleme de sănătate, printre care afecțiuni ale sistemului circulator.

“Are la activ un atac cerebral, un infarct și multe alte probleme de sănătate. Starea lui de sănătate era, oricum, una precară. Din păcate, organismul lui nu are putere să lupte cu virusul ăsta perfid, care îl omoară puțin câte puțin. Din păcate, nu răspunde nici la tratamentul cu plasmă, iar medicii nu mai pot face nimic pentru el. Fiul său, Marian Manole, este conștient de toate aceste lucruri și se pregătește de înmormântare”, au declarat apropiați ai familiei Manole, pentru impact.ro.

Din păcate, fratele fostei artiste, Marian Manole, era pregătit pentru ce e mai rău. Acesta a fost avertizat de către medici cu privire la evoluția bolii, iar acum se pregătește de înmormântarea celui de-al doilea părinte.

“Medicii mi-au zis ca nu mai sunt șanse. Să ne pregătim de ce e mai rău! (…) O să vorbesc la firma funerară, la cimitir!”, declara Marian Manole pentru România TV în urmă cu câteva ore.

Ion și Eugenia Manole, răpuși de suferință, în urma morții Mădălinei Manole
Ion și Eugenia Manole, răpuși de suferință, în urma morții Mădălinei Manole

Blestemul familiei Mădălinei Manole

Pe data de 14 iulie 2010, Mădălina Manole se sinucidea chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Trupul artistei era găsit de către Petru Mircea, soțul său, în casa în care locuiau. Conform anchetatorilor, Mădălina Manole s-a otrăvit cu Furadan, însă familia sa nu a crezut această variantă nici până în ziua de astăzi. De altfel, atât părinții săi, cât și fratele Mădălinei au promis că vor lupta pentru a se afla adevărul despre moartea artistei. În urma Mădălinei au rămas părinții și fratele, dar și micuțul său, un băiețel ce acum este în vârstă de 11 ani.

Din păcate, prima care a fost nevoită să renunțe la această luptă pentru adevăr este chiar mama Mădălinei. În anul 2017, aceasta s-a stins din viață. La doar șapte ani de la decesul fiicei sale, Eugenia Manole trecea și ea la cele sfinte. Cu siguranță, durerea provocată de moartea Mădălinei a măcinat-o pe femeie.

Răpus și el de suferință, după moartea celor mai importante două femei din viața sa, tatăl Mădălinei, Ion Manole, a urmat cursul tragic al evenimentelor. Acum, cel care a rămas să lupte pentru aflarea adevărului este fratele Mădălinei. Marian Manole este hotărât să reînceapă războiul cu Petru Mircea pentru care a apelat la un avocat.

“În tot acest timp am umblat peste tot, încercând să aflăm adevărul. Nu ne putem împăca deloc cu ideea că ea s-a omorât așa. Am găsit probe noi în acest dosar, probe care vor schimba cu totul situația. Însă, pentru a deschide acest proces avem nevoie de bani pentru taxa de timbru, avocat și alte cheltuieli de judecată. De aceea, am apelat la ajutorul fanilor Mădălinei, care știu că sunt mulți. Dacă fiecare donează 10 lei, ne va fi de un real ajutor”, a declarat Marian Manole pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI