Lovitură imensă pentru familia Mădălinei Manole. Mesajul groaznic pe care l-au primit de la spital

Iancu Andreea 05.09.2020, 16:02
Lovitură imensă pentru familia Mădălinei Manole. Mesajul groaznic pe care l-au primit de la spital

Tatăl Mădălinei Manole trece prin momente dificile. Ion Manole a fost diagnosticat cu noul coronavirus și se află internat la spital. Din păcate, starea bărbatului nu pare să se îmbunătățească, în ciuda eforturilor medicilor. Se pare că familia Mădălinei Manole se pregătește pentru ceea ce este mai rău.

Mesajul medicilor privind starea lui Ion Manole

În urmă cu câteva zile, tatăl Mădălinei Manole a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Acesta se simțea rău, acuzând dureri musculare și absența gustului sau mirosului. În urma testului Covid, Ion Manole a fost declarat pozitiv de coronavirus și ulterior internat în spital. Totuși, simptomele acestuia s-au agravat rapid, iar medicii au transmis familiei un mesaj îngrijorător. Se pare că Ion Manole nu răspunde nici la tratamentul cu plasmă.

“Are la activ un atac cerebral, un infarct și multe alte probleme de sănătate. Starea lui de sănătate era, oricum, una precară. Din păcate, organismul lui nu are putere să lupte cu virusul ăsta perfid, care îl omoară puțin câte puțin. Din păcate, nu răspunde nici la tratamentul cu plasmă, iar medicii nu mai pot face nimic pentru el. Fiul său, Marian Manole, este conștient de toate aceste lucruri și se pregătește de înmormântare”, au declarat apropiați ai familiei Manole, pentru impact.ro.

Mama și tatăl Mădălinei Manole și-au dorit să se afle adevărul despre moartea fiicei lor
Mama și tatăl Mădălinei Manole și-au dorit să se afle adevărul despre moartea fiicei lor

Familia Mădălinei Manole, o viață îndurerată

Vestea că starea de sănătate a tatălui Mădălinei este una care îi poate aduce moartea este devastatoare. Iar acest eveniment vine după ce în urmă cu trei ani de zile familia a pierdut-o și pe mama artistei. Eugenia Manole a decedat în anul 2017, pe patul de spital. Femeia s-a luptat timp de două luni de zile cu cancerul pulmonar. Deși și-a pierdut soția, Ion Manole a promis că nu va părăsi această lume până nu va face dreptate în cazul morții Mădălinei Manole.

“Eu nu mor până nu fac dreptate pentru fata mea! Eu nu-mi dau sufletul până nu scot adevărul, ce s-a întâmplat cu fata mea. Mama ei nu a mai rezistat. Durere de mamă.Șapte ani să-ți plângi copilul. A cedat. A murit dorindu-și să își mai vadă nepotul pentru ultima dată. Nu l-a mai văzut de când a murit Mădălina. Eu sper ca Dumnezeu să mă ajute să nu cedez, sper să îmi dea zile să apuc să îi spun nepotului meu adevărul”, declara Ion Manole în urmă cu trei ani.

Și pentru că tatăl Mădălinei nu pare să își mai poată îndeplini dorința, fratele artistei își dorește să facă lumină.

“Din păcate, mai devreme sau mai târziu toți murim. Nimeni nu are zilele numărate. Tatăl meu se chinuie de mulți ani cu diferite boli. Chiar dacă el nu o să mai fie, eu nu mă las până nu îndeplinesc ultima lui dorință. Vreau să fac dreptate surorii mele”, a declarat bărbatul pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI