Ce a făcut fostul soț al Mădălinei Manole la mormântul acesteia. Fanii l-au dat de gol pe Petru Mircea

Iancu Andreea 15.07.2020, 16:01

Mădălina Manole a trecut la cele sfinte în urmă cu 10 ani. În ziua în care artista ar fi împlinit 43 de ani, Mădălina s-a sinucis în propria locuință. Zilele trecute, soțul cântăreței a făcut un gest inedit la mormântul acesteia.

Ce s-a întâmplat la mormântul Mădălinei Manole

Artista a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Din păcate, destinul său a fost unul tragic. Cântăreața a decis să își curme viața chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Mădălina Manole s-a sinucis în urmă cu 10 ani, când a înghițit un insecticid. Astfel, cântăreața a fost găsită a doua zi dimineață de către soțul său, Petru Mircea.

Mulți dintre cei care o iubeau pe Mădălina nu au reușit să treacă nici acum peste vestea tristă. Unul dintre fanii fostei cântărețe a ales să aducă un omagiu la mormântul artistei. Apoi, acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Se pare că el a fost de față atunci când Petru Mircea ar fi aruncat la gunoi un ghiveci de flori pe care îl depusese la mormântul Mădălinei chiar tatăl artistei.

În sfârșit Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole a binevoit să treacă pe la Mădălina, însă a avut nesimțirea să arunce la gunoi un ghiveci pus la mormântul Mădălinei de către cineva care o apreciază încă pe Mădălina (adică tatăl ei), declară fanul artistei, conform wowbiz.ro.

Omul îi îndeamnă pe toți cei care au îndrăgit-o pe Mădălina să vină la cimitir pentru a-i aprinde o lumânare și a-i duce un buchet de flori. Totodată, cel care a ales să meargă la mormântul de la Ploiești al artistei l-a atacat pe Petru Mircea.

Nu toată lumea a primit moștenire averea Mădălinei Manole. Rușine!, scrie în aceeași postare fanul Mădălinei Manole.

Gestul lui Petru Mircea la mormântul cântăreței
Gestul lui Petru Mircea la mormântul cântăreței

Cum a murit Mădălina Manole

„Fata cu părul de foc” și-a găsit sfârșitul în 2010 la parterul vilei din Otopeni. Artista a fost găsită chiar de către Petru Mircea la parterul vilei cuplului. Anchetatorii au concluzionat că Mădălina s-a sinucis după ce a ingerat o substanță toxică. Totuși, familia cântăreței nu a acceptat niciodată verdictul autorităților, susținând că în acea seară a avut loc o crimă.

Mădălina Manole se afla la cea de-a doua căsătorie, după ce s-a despărțit de compozitorul Șerban Georgescu. Artista și Petru Mircea au împreună un băiat, ce a împlinit deja 11 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...