Primele imagini din casa Mădălinei Manole, după moartea acesteia. Ce s-a descoperit:”Exact ca la Elodia”

Redacția IMPACT 07.05.2020, 13:26
Primele imagini din casa Mădălinei Manole, după moartea acesteia. Ce s-a descoperit:”Exact ca la Elodia”

Mădălina Manole s-a stins în urmă cu un deceniu. Solista de muzică ușoară a fost găsită fără suflare în casa ei din Otopeni, chiar de ziua sa de naștere. Momentul sumbru a coincis cu aniversarea cunoscutei și îndrăgirei cântărețe. Căsătorită și cu un băiețel, aceasta a lăsat în urmă și o carieră impresionantă și a decedat la doar 43 de ani.

Primele imagini din casa Mădălinei Manole, după moartea acesteia

Mădălina Manole era renumită pentru hiturile sale, dar și pentru șlagărele care au propulsat-o în topurile artistice și în inimile românilor. A șocat prin gestul său de a-și pune capăt zilelor, pe data de 14 iulie 2010, când împlinea 43 de ani. A fost descoperită fără suflare în locuința în care trăia cu Petru Mircea, soțul ei, dar și cu băiețelul lor, de-o vârstă foarte fragedă, la acea vreme.

Primele imagini din casa Mădălinei Manole, după moartea acesteia. Ce s-a descoperitExact ca la Elodia
Procurorii de caz au publicat în 2011 mai multe imagini din casa Mădălinei Manole, după ce artista a fost găsită fără suflare

Ce s-a descoperit:”Exact ca la Elodia”

În cazul Mădălinei Manole, procurorii au descoperit la fața locului faptul că îndrăgita artistă cu o voce de aur folosise un insecticid foarte puternic, pentru a-și pune capăt zilelor. Când au ajuns la casa din apropiere de Capitală a celor doi soți, oamenii legii au mai realizat și câteva fotografii.

Imaginile date publicității abia în 2011 au fost efectuate în baia artistei, acolo unde a fost depistată și sticluța de Furadan. A fost substanța folosită de Mădălina Manole pentru a se sinucide, după ce a ingerat o cantitate semnificativă. Fotografiile din casa artistei, mai ales cele care o înfățișau prăbușită și fără suflare, au avut un impact emoțional foarte mare pentru public.

„În fotografiile făcute în dimineaţa de 14 iulie 2010 se văd petele de sânge la un metru înălţime pe peretele din stânga şi din dreapta, pe oglinda de la baie, la întrerupător şi pe uşa de la bucătărie… Exact ca la Elodia. Să-mi explice procurorii cum a ajuns sângele acolo!”, a susținut Ion Manole, tatăl cântăreței, potrivit cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI