A început războiul între interlopi după moartea lui Emi Pian. Cui i s-a dat foc la casă. FOTO

Andrei Cezar 04.08.2020, 16:47

Emi Pian, considerat drept unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, a murit după ce a fost înjunghiat în urma unui conflict la barbut. Moartea sa a generat o serie de evenimente extrem de grave. Casa, care se pare ar aparține tatălui celui care l-a ucis pe Florin Mototolea, a fost incendiată.

Război între clanurile de interlopi, după moartea lui Emi Pian

Imediat după decesul liderului clanului de interlopi Duduianu, se pare că a fost pus în acțiune planul răzbunării asupra familiei ucigașului.

Potrivit ISU București-Ilfov, în această dimineață a izbucnit un incendiu violent la o vilă din cartierul Chitila, din Capitală. La scurt timp, după ce pompierii au ajuns la fața locului, casa era cuprinsă în întregime de flăcări. Vâlvătaia s-a extins și la o altă locuință vecină și exista pericolul să cuprindă și un bloc aflat în imediata apropiere.

″În această dimineaţă am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă P+1+M din Şoseaua Chitilei, Sector 1. Primele forţe ajunse la caz au comunicat ca incendiul a afectat în mare proporţie această clădire şi s-a extins la o altă locuinţă P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga şi la un bloc de tip P+3, suprafaţa totală afectată de incendiu fiind de 400 mp”, informează ISU-București-Ilfov.

Pentru a face față focului care se manifesta violent, salvatorii au intervenit cu 14 autospeciale de stingere, 2 SMURD, una de descarcerare şi două autoscări. În plus, echipele de intervenție au procedat la evacuarea a 22 de persoane din bloc, dintre care 9 au fost evaluate medical, fără a probleme deosebite.

A început războiul între interlopi după moartea lui Emi Pian. Cui i s-a dat foc la casă
A început războiul între interlopi după moartea lui Emi Pian. Cui i s-a dat foc la casă

Vila incendiată ar aparține tatălui ucigașului

Pompierii au reușit să localizeze incendiul care a afectat o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați.

Potrivit Capital.ro, care citează Stiripesurse.ro, vila incendiată ar aparține tatălui ucigașului lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian. Până în momentul de față, pompierii nu au stabilit care a fost cauza producerii icendiului.

Potrivit aceleiași surse, cel care l-a omorât pe liderul Duduienilor ar fi un membru al clanului Spoitorilor, iar scandalul ar fi pornit pe fondul unor neînțelegeri privind banii pe care ambele clanuri le dădeau cu camătă acelorași persoane.

Urmăriți Impact.ro și pe