Lidia Buble n-a mai tăcut și a spus adevărul despre relația cu Cornel Ilie: „Practic știm totul unul despre celălalt”

Diana Dumitrache 06.10.2020, 11:23

De câteva zile, zvonul cum că Lidia Buble şi Cornel Ilie ar forma un cuplu face înconjurul ţării. Totul ar fi început după ce aceştia au lansat clipul piesei ”Vino, du-te”, imaginile cu cei doi fiind unele destul de intime, spun fanii. Acum, îndrăgita cântăreaţă a decis să spună adevărul despre relaţia pe care o are cu solistul trupei Vunk.

Lidia Buble şi Cornel Ilie, adevărul despre relaţia lor

Deşi apar în ipostaze destul de intime în noul lor clip, Lidia Buble şi Cornel Ilie susţin că între ei nu este nimic altceva decât o relaţie specială de prietenie. Mai mult, artista s-a arătat deranjată de zvonuri, declarând că nu este pentru prima oară când presa scrie despre o posibilă relaţie de iubire cu unii dintre colegi.

“Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a spus Lidia Buble, la Pro TV.

Şi Cornel Ilie a ţinut să facă “lumină” în acest caz şi a răspuns clar că între cei doi nu este nimic.

“Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât! Eu am făcut scenariul clipului, pentru că-mi place să spun povești. Am vrut ca și povestea vizuală să fie puternică, la fel ca versurile”, a spus şi solistul trupei Vunk.

Lidia Buble n-a mai tăcut și a spus adevărul despre relația cu Cornel Ilie:
Lidia Buble n-a mai tăcut și a spus adevărul despre relația cu Cornel Ilie: „Practic știm totul unul despre celălalt”

Cornel – proaspăt divorţat, Lidia – despărţire şoc de Răzvan

Zvonurile iubirii dintre Lidia şi Cornel au fost alimentate şi de faptul că artistul a divorţat, la început de septembrie, de soţia sa.

„Din Poveste a rămas O veste. De-a lungul timpului, oamenii au făcut că termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel. Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul. Am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.

Suntem mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a scris cântărețul pe rețelele de socializare la acea vreme.

De asemenea, Lidia Buble este o femeie singură de mai bine de cinci luni. Aceasta s-a despărţit de Răzvan Simion chiar când toată lumea se aştepta ca cei doi să anunţe data nunţii. Cel care a dat vestea a fost îndrăgitul matinal de la Antena 1 care a dorit să precizeze că vor continua să colaboreze pe plan profesional.

“Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept”, a transmis Răzvan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...