Răzvan Simion a postat o poză cu Lidia Buble și presupusul ei iubit. Ce a scris acesta în descrierea pozei

Ana Anitoiu 05.10.2020, 11:15
Răzvan Simion a postat o poză cu Lidia Buble și presupusul ei iubit. Ce a scris acesta în descrierea pozei

Răzvan Simion a postat o poză cu Lidia Buble și presupusul ei iubit. Prezentatorul TV a scris și o descriere pentru acea imagine.

Ce poză a postat Răzvan Simion cu Lidia Buble și presupusul ei iubit. Ce descriere a scris

Răzvan Simion a publicat o fotografie ce a fost făcută chiar în platoul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Atunci, Lidia Buble și presupusul ei iubit, Cornel Ilie de la Vunk, au lansat melodia ”Vino, du-te!”.

Prezentatorul TV a publicat fotografia după ce a lipsit din platoul matinalului de la Antena 1, atunci când Lidia Buble și Cornel Ilie au fost prezenți.

În ultima perioadă s-a zvonit că Lidia Buble și Cornel Ilie ar fi mai mult decât doi prieteni și colaboratori, în plan muzical.

“Its a super hit (Este un superhit, n.r.)”, a scris Răzvan Simion în descrierea fotografiei în care fosta lui iubită, Lidia Buble, apare alături de Cornel Ilie.

Chiar dacă s-au despărțit după o perioadă de cinci ani în care au format un cuplu, Răzvan Simion continuă să fie manager muzical pentru Lidia Buble.

Răzvan Simion a postat o poză cu Lidia Buble și presupusul ei iubit. Ce a scris acesta în descrierea pozei

Lidia Buble și Cornel Ilie, glume pe internet

Duminică, Lidia Buble și Cornel Ilie s-au amuzat împreună, pe internet. Cei doi au făcut comentarii legate de o imagine din videoclipul piesei.

”Cu-o mână mă ții, cu altă mă-mpingi/ O dată mă-nvii și-o dată mă stingi/ Ce atâtea stări nehotărâte, vino, du-te”, au fost versurile melodiei pe care Lidia Buble le-a adăugat imaginii în care apare în brațele lui Cornel Ilie.

De la această imagine, a pornit un schimb de replici, în văzul tuturor, între Lidia Buble și Cornel Ilie. ”Bine că avem doar două mâini, că nu mai aveam loc de versuri să spun ce se întâmplă cu fiecare dintre ele”, a scris Cornel Ilie, amuzat.

”Tu ai 4. Ești gemeni”, i-a răspuns Lidia Buble. ”Și tu ce-oi fi?”, a fost replica lui. ”Sunt 8 mâini în poză”, a mai scris cântăreața. ”Ce de ținut și ce de-împins la 8 mâini”, a mai răspuns Cornel Ilie.

Câțiva fani au scris comentarii referitoare la zvonul că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă prietenie. ”Ori sunteți prea buni actori, ori ceva ceva este” și ”Mi-ar plăcea să formați un cuplu, în cele din urmă. Ați fi perfecți!!”, au fost două dintre comentarii.

Cornel Ilie a divorțat de Eliza Suditu, după cinci ani de căsnicie și șapte de relație. Ei au doi copii împreună.

”De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.

Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a scris Cornel Ilie, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...