Lidia Buble a postat pe internet pozele cu ea și Cornel Ilie de la Vunk. ”Cred că Răzvan plânge”

Iancu Andreea 28.09.2020, 13:27
Lidia Buble a postat pe internet pozele cu ea și Cornel Ilie de la Vunk. ”Cred că Răzvan plânge”

Întreg internetul a izbucnit la vederea imaginilor în care Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk sunt împreună. Deși se află la filmările clipului celei mai recente colaborări dintre cei doi artiști, mulți fani au speculat că între ei se întrevede ceva mai mult decât o relație între profesioniști. Iar piesele de puzzle descoperite de admiratori, puse cap la cap, lasă loc pentru mai mult.

Lidia Buble și Cornel Ilie, ipostază inedită: ” Am venit să rămân”

Cei doi artiști au filmat un clip al noii piese „Vino/Du-te” și au lăsat loc de multe interpretări. Fanii Lidiei au putut vedea și câteva imagini din culise, după ce artista a împărtășit un schimb inedit de replici între ea și Cornel Ilie. Deși cei doi cântăreți sunt niște profesioniști, dialogul surprins pe cameră arată că ar putea fi vorba de mai mult decât de o colaborare.

În timp ce Lidia Buble sărea la gâtul lui Cornel de la Vunk, el a reacționat spunându-i „Ce faci, femeie?”. Răspunsul artistei nu a întârziat să apară, Lidia dându-i replica „Bine! Bine, bărbate! Vii sau te duci?” și continuând gluma. Replica lui Cornel a fost însă cea care a dat de gândit fanilor: „Am venit să rămân”.

Deși este foarte posibil ca acesta să fie rolul celor doi artiști în cadrul clipului și al piesei, mulți s-au grăbit să speculeze că Lidia și Cornel ar fi împreună. De asemenea, comentariile internauților nu au întârziat să apară, unii dintre ei făcând referire chiar la fostul iubit al Lidiei, Răzvan Simion.

„Băi, sunteți cam apropiați. Nu că v-ar sta rău, sunteți chiar mișto împreună!”

„Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”

„Plânge Răzvan dacă aude :))”

„Sunt sigură că videoclipul va fi superb, ca și melodia,Lidia!”

„Felicitări, Lidia, să-ți dea bunul Dumnezeu multă sănătate și fericire”

Lidia Buble și Cornel Ilie, îmbrățișați, la filmările clipului pentru piesa Vino/Du-te
Lidia Buble și Cornel Ilie, îmbrățișați, la filmările clipului pentru piesa Vino/Du-te

Lidia este o femeie singură, Cornel Ilie este divorțat de o lună de zile

În timp ce artista și prezentatorul de la Neatza și-au spus adio de luni bune, după o relație de cinci ani, și Cornel a deveni un bărbat liber. La fel ca și în cazul Lidiei, solistul trupei Vunk a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare faptul că divorțează. Cornel Ilie și Eliza, cea care i-a dăruit doi copii, nu mai formează un cuplu.

„Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”,  a anunțat Cornel Ilie despărțirea în urmă cu câteva săptămâni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...