Ce face și cum arată fiica lui Gică Popescu, la 20 de ani. Baciul are o fată superbă! Foto

Marian Cărăvan 21.09.2020, 13:16

Gică Popescu este unul dintre jucătorii exponențiali ai Generației de Aur a fotbalului românesc. Dar nu numai cu realizările din sport se poate lăuda fostul mare fotbalist al României. Gică Popescu are doi copii, Maria și Nicolas. Baciul are o fată superbă.

Ce face și cum arată fiica lui Gică Popescu, la 20 de ani

Pe lângă realizările din fotbal, fostul internațional se poate mândri și cu doi copii. Și nu sunt doi copii oarecare. Un băiat și o fată are Gică Popescu. Băiatul, Nicolas, are 17 ani și calcă pe urmele celebrului său tată și joacă fotbal la FC Viitorul, acolo unde Baciul îndeplinește rolul de președinte al clubului dobrogean. În schimb, fiica sa, Maria, studiază în Italia, la una dintre facultățile celebre de pe Bătrânul Continent, Bocconi din Milano. La 20 de ani, Maria Popescu este o tânără superbă, iar imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare vin să certifice acest lucru.

Fiica lui Gică Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini care îi încântă pe deplin pe urmăritorii săi. Are și ce să arate Maria Popescu, o siluetă de invidiat pentru o tânără de 20 de ani și nu se ascunde să împărtășească astfel de momente cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Postările sale sexy sunt aprieciate de fanii săi, ce nu se sfiesc să lase comentarii fiicei „Baciului”. În această vară, Maria și fratele ei, Nicolas, au fost fotografiați de paparazzi la mare, rupând pe genunchi cluburile de la Mamaia, semn că, le place distracția, la fel ca majoritatea tinerilor din ziua de azi.

Maria Popescu a împlinit 20 de ani în luna august.

Gică Popescu, infectat cu noul coronavirus

Gică Popescu, președintele Viitorului Constanța, a fost testat pozitiv cu COVID-19 în această lună și a urmat un tratament specific.

Gică Popescu s-a testat separat de restul echipei și a aflat că este infectat cu COVID-19.

„Nu s-a pus problema să fiu ventilat mecanic, fiindcă nici un moment n-am avut o saturație de oxigen mai mică de 97-98%, deci am fost OK din acest punct de vedere. În schimb, medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir”, a declarat Gică Popescu.

Foarte atent la sănătate de când a început pandemia, Gică Popescu nu a scăpat de noul virus. Fostul fotbalist pare surprins că s-a infectat, deși și-a luat toate măsurile de prevenție.

Gică Popescu este un fost fotbalist român care a participat cu echipa națională de fotbal a României la trei turnee finale ale Campionatelor Mondiale (1990, 1994 și 1998) și la două ale Campionatelor Europene de fotbal (1996 și 2000). De-a lungul carierei sale, Gică Popescu a jucat la CS Universitatea Craiova, Dinamo București, Steaua București, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur, FC Barcelona, Lecce, Galatasaray (cu care a câștigat Cupa UEFA în 2000) și SV Hannover 96. 13 trofee a câștigat Gică Popescu în cariera sa.

Urmăriți Impact.ro și pe