Cum se simte acum Gică Popescu după ce a fost infectat cu COVID-19. Dan Petrescu a oferit mai multe detalii

Marian Cărăvan 18.09.2020, 10:23
Cum se simte acum Gică Popescu după ce a fost infectat cu COVID-19. Dan Petrescu a oferit mai multe detalii

Gică Popescu, președintele Viitorului Constanța, a fost testat pozitiv cu COVID-19 la începutul săptămânii trecute și a urmat un tratament specific. Fost coleg la echipa națională, Dan Petrescu a oferit mai multe detalii despre cum se simte acum Gică Popescu.

Cum se simte Gică Popescu după ce a fost infectat cu COVID-19

Gică Popescu s-a testat separat de restul echipei și a aflat că este infectat cu COVID-19. De altfel, Viitorul a emis un comunicat în care confirma informația, precizând totodată că Gică Popescu nu prezenta niciun fel de simptome, chiar dacă rezultatul testului a fost pozitiv. La mai bine de zece zile de la acel anunț, Dan Petrescu, fost coleg la echipa națională cu Gică Popescu, vine cu detalii care îi liniștesc pe fani. Astfel, aflăm de la tehnicianul campioanei României că starea lui Gică Popescu s-a îmbunătățit.

„Gică Popescu e bine. Am vorbit ieri cu el. Cred că în două zile va pleca acasă”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Gică Popescu a urmat un tratament în această perioadă, fără a fi nevoie de supraveghere la terapie intensivă. A spus-o chiar fostul internațional, component de bază al Generației de Aur.

„Nu s-a pus problema să fiu ventilat mecanic, fiindcă nici un moment n-am avut o saturație de oxigen mai mică de 97-98%, deci am fost OK din acest punct de vedere. În schimb, medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir”, a declarat Gică Popescu.

Gică Popescu a fost infectat cu COVID-19
Gică Popescu a fost infectat cu COVID-19

Gică Popescu e surprins că a luat virusul

Foarte atent la sănătate de când a început pandemia, Gică Popescu nu a scăpat de noul virus. Fostul fotbalist pare surprins că s-a infectat, deși și-a luat toate măsurile de prevenție.

„Am luat eu care eram atât de atent, pe unde umblu, să port mereu mască, să mă dezinfectez la fiecare 5 minute, umblam cu sticla de dezinfectant după mine în buzunar, dar uite că s-a întâmplat. Habar nu am de unde aș fi putut să-l iau. Nimeni din familia mea nu a dezvoltat vreun simptom până acum. Soția, care oricum trebuie să stea izolată 14 zile, n-a acuzat nimic până acum, dar i-am zis să meargă să facă testul, mai ales că au trecut atâtea zile, a trecut și perioada de incubație.

Condițiile în spital sunt OK, sunt decente, nu am nici un motiv să mă plâng. Oamenii de aici, de la doctori la asistente, sunt foarte atenți”, a spus Gică Popescu, pentru GSP.

Pe 7 septembrie, Viitorul Constanța anunța într-un comunicat că președintele clubului contractase virusul.

„FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.

Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații”, se arată în comunicatul FC Viitorul Constanța.

 

Urmăriți Impact.ro și pe