Ilie Năstase le-a luat fiicelor sale apartamente în blocul ridicat de fratele Simonei Halep. Cât l-a costat cadoul impresionant

Madlen Moraru 06.08.2020, 11:08

Ilie Năstase le-a luat fiicelor sale apartamente în blocul ridicat de către fratele Simonei Halep. Sumele achitate de fostul mare campion sunt cu adevărat impresionante, dovadă că își iubește foarte mult copiii avuți din căsnicia din trecut. În prezent, acesta s-a însurat cu Ioana, fiind mai fericit ca oricând în compania mai tinerei sale soții.

Ilie Năstase le-a luat fiicelor sale apartamente în blocul ridicat de fratele Simonei Halep

Fiicele lui Ilie Năstase cu Amalia se bucură de o atenție aparte și o iubire foarte mare din partea fostului mare campion în tenis. În vârstă de 74 de ani, Ilie Năstase le-a luat fiicelor lui din căsnicia anterioară câte un apartament luxos. Este vorba și despre o locație total exclusivistă, aleasă de marele campion. Și anume este vorba despre un bloc construit de către fratele jucătoarei de tenis Simona Halep, în Mamaia Nord. Nici soția din prezent, Ioana Simion, nu a fost deloc neglijată. Și bruneta a primit un astfel de imobil, în același bloc de pe litoral.

Ilie Năstase le-a luat fiicelor sale apartamente în blocul ridicat de fratele Simonei Halep. Cât l-a costat cadoul impresionant
Ilie Năstase le-a luat fiicelor sale cu Amalia cadouri impresionante, de ordin imobiliar

Fostul mare jucător de tenis are două fiice din căsnicia lui cu Amalia Năstase, pe care le-a răsfățat cu câte un apartament de lux, în valoare de 80.000 de euro, fiecare, potrivit celor de la Click.ro. Imobilele au câte două camere și sunt localizate în zona de parter a imobilului. Chit că cei doi sunt divorțați de foarte mulți ani, acesta ține foarte tare la copiii săi. Fiicele lui, Alessia și Emma, au în momentul de față vârsta de 17 și respectiv 14 ani. Mai este cunoscut că Ilie Năstase are șase copii, rezultați din relațiile avute în trecut. În tinerețe, acesta era considerat un adevărat Don Juan la nivel de cuceriri, fiind adesea zărit de paparazzi la braț cu femei foarte frumoase. Totodată, tenismenul le pune la dispoziție copiilor săi și o pensie alimentară specială, de care niciun alt copil din România nu beneficiază. Sumele despre care este vorba ating nivelul sutelor de mii de euro, chiar și până la un milion de euro. Banii fiind oferiți fie în tranșe, fie o dată pe an.

Cât l-a costat cadoul impresionant

„Anul trecut, Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte ea, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, povestea Brigitte Sfăt despre acest detaliu neștiut, în anul 2017, când cei doi încă erau căsătoriți.

Urmăriți Impact.ro și pe