Câți copii are, de fapt, Ilie Năstase. A fost un adevărat Don Juan la viața lui

Rădulescu Valentin 03.05.2020, 08:47
Câți copii are, de fapt, Ilie Năstase. A fost un adevărat Don Juan la viața lui

Ilie Năstase s-a iubit cu foarte multe femei la viața lui, iar din aceste fapte au rezultat și mai mulți copii. Totodată, despre fostul tenisman se știa că are doar cinci copii, dar de curând s-a aflat că, de fapt, mai are un copil, iar acesta este pasionat și de tenis.

Câți copii are, de fapt, Ilie Năstase

Fostul tenisman a avut multe relații la viața sa, acesta s-a căsătorit și recăsătorit de mai multe ori. Pe lângă asta, are și mai mulți copii, unii înfiați iar alții dăruiți de nevestele lui. Până în prezent se știa că are doar cinci copii, patru fete și un băiat. Dar fosta lui soție, Brigitte Sfăt, a vorbit despre un al șaselea copil, un băiat pasionat și el de tenis, dar despre care nu mulți știu. Al șaselea băiat ar fi chiar Ilie Năstase Jr. și s-ar fi născut în perioada relației cu Amalia. ”Ştiu despre ce este vorba, eu ştiu foarte multe despre viaţa lui personală, însă nu vreau să o comentez”, a spus Amalia, potrivit spynews.ro.

“Mai are un băiat de 19 ani, pe care l-a văzut de câteva ori în viaţă, care-i poartă numele şi e în Paris. (…) El nu şi-a văzut copilul până în momentul în care a început relaţia cu mine, copilul care-i poartă numele şi care are 19 ani. Nu şi-a mai văzut copilul de la botez, pentru că ea (Amalia Năstase, n.r.) i-a impus lucrul ăsta”, a susținut Brigitte Sfăt în urmă cu ceva timp pentru Star Magazin.

Câți copii are, de fapt, Ilie Năstase. A fost un adevărat Don Juan la viața lui
Câți copii are, de fapt, Ilie Năstase. A fost un adevărat Don Juan la viața lui

Ilie Năstase Jr. a venit să își vadă tatăl

Fiul mai puțin cunoscut al lui Năstate ar fi venit până la București ca să își vadă tatăl, atunci când se afla la vârsta de 17 ani. Adolescentul locuiește cu mama sa la Paris și este și un pasionat al tenisului. Pe vremea când acesta a venit la București, Ilie Năstase încă se iubea cu Brigitte, astfel încât i-a cunoscut și copii vedetei.

Ilie Năstase s-a îndrăgostit de Amalia Teodorescu și au avut împreună patru ani de relație, după care cei doi s-au căsătorit la Paris, în anul 2004. Amalia i-a dăruit pe atunci și două fete, Alessia în vârstă de 16 ani și Emma, în vârstă de 13 ani. Băiatul despre care nu se știu foarte multe s-ar fi născut în perioada în care acesta abia se căsătorise cu Amalia.