Cum a ajuns Anca Țurcașiu să joace nud în Miss Litoral. Povestea celui mai cunoscut rol al ei

Andrei Cezar 23.07.2020, 17:38

Anca Țurcașiu și Criastian Gerogescu și-au spus, recent, adio, după o poveste de dragoste care a durat mai bine de 22 de ani. S-au cunoscut în 1997 într-un turneu pe care artista l-a susținut în Statele Unite ale Americii. Frumusețea răpitoare a cântăreței l-a cucerit definitiv pe medicul stomatolog. El a văzut-o pentru prima dată în celebrul film ”Miss Litoral”, acolo unde actrița a avut și câteva scene nud. Experiența inedită prin care a trecutla filmări a marcat-o pe Anca Țurcașiu.

Cum a ajuns Anca Țurcașiu să joace nud în Miss Litoral

În urmă cu câțiva ani, Anca Țurcașiu povestea lumii întregi cum a ajuns să joace nud în filmul ”Miss Litoral”, rolul cu care a devenit cunoscută în toată țara.

„A fost foarte complicat şi ceea ce nu ştie lumea este că regizorul mi-a oferit şi al doilea scenariu după „Miss Litoral”, „A doua cădere a Constantinopolului”. Toată lumea crede că eu am jucat şi acolo, dar nu, a jucat Loredana. Eu am jucat doar în „Miss Litoral” şi am refuzat al doilea scenariu, pentru că mi s-a părut extrem de delicat, din punctul acesta de vedere, şi n-am mai fost dispusă a doua oară să mai repet experienţa”, a spus artista penntru revista OK Magazine în 2018.

Cum a ajuns Anca Țurcașiu să joace nud în Miss Litoral. Povestea celui mai cunoscut rol al ei
Cum a ajuns Anca Țurcașiu să joace nud în Miss Litoral. Povestea celui mai cunoscut rol al ei

Emoții mari la premiera filmului, pentru Anca Țurcașiu

La premiera filmului artista a povestit că emoțiile i-au fost atât de mari încât l-a rugat pe bunul ei prieten, Ioan Luchian Mihalea, să o însoțească.

„Imaginează-ţi, în ’90, în tot griul ăla, ce era pe Magheru, la Scala în faţă, un afiş de 6 metri! Am crezut că-mi cade capul. Eram prietenă cu Ioan Luchian Mihalea, cu el am mers la premieră să mă ţină de mână, pentru că am tremurat ca varga. A fost groaznic să accept că voi vedea pentru prima oară ce am făcut – pentru că atunci nu vedeai, erau nişte altfel de camere, acum poţi vedea ce ai făcut, să te reglezi la dubla următoare, dar atunci nu era aşa şi am avut nişte emoţii infernale. Astăzi, când văd filmul, îmi place foarte mult, mă amuz şi am depăşit un pic sentimentul acela”, a adăugat ea.

Filmul ”Miss Litoral” a apărut în anul 1991. A fost regizat de Mircea Mureșan după un scenariu de Titus Popovici.

Rolurile principale au fost interpretate de Jean Constantin, Alexandru Arșinel, Anca Țurcașiu, Rodica Popescu-Bitănescu, Horațiu Mălăele și Mitică Popescu. Comedia are ca subiect încercările lui Costel Chitic (Alexandru Arșinel) și ale lui Nea’ Mielu de a o face pe fiica lui Chitic, Tina (Anca Țurcașiu), să câștige concursul de frumusețe Miss Litoral, desfășurat la Mamaia.

Urmăriți Impact.ro și pe