De ce au divorțat, de fapt, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, după 22 de ani de relație. Motivul total neașteptat

Diana Dumitrache 23.07.2020, 08:59

Încă o despărţire zguduie lumea mondenă autohtonă! Motivul este unul total neaşteptat. Iată de ce au divorţat, de fapt, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, după 22 de ani de relație.

De ce au divorțat de fapt Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, după 22 de ani de relație

În urmă cu doar câteva zile, un nou divorţ era anunţat în presa de scandal din România. Deşi nimeni nu se aştepta, protagoniştii sunt Anca Turcasiu şi Cristian Georgescu. Cei doi au decis să se despartă după mai bine de 20 de ani de relaţie.

Se pare că ar fi apărut tot felul de discuţii şi momente tensionate. Motivul principal al certurilor, spun apropiaţii, ar fi faptul că artista i-a reproşat de mai multe ori bărbatului că nu ar aduce bani în casă. Deşi are o meserie bănoasă, acesta a refuzat să mai practice medicina dentară, preferând să stea acasă, pe banii soţiei.

De ce au divorțat, de fapt, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, după 22 de ani de relație. Motivul total neașteptat
De ce au divorțat, de fapt, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, după 22 de ani de relație. Motivul total neașteptat

Anunţul despărţirii, făcut pe Facebook: „Nu o să comentez nimic”

Anca Țurcașiu a şocat pe toată lumea cu anunţul divorţului. Cântăreaţa a postat mesajul pe pagina sa de Facebook.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!, a scris Anca Țurcașiu.

În vârstă de 50 de ani, artista îl cunoscuse pe Cristian Georgescu în anul 1997 în Statele Unite ale Americii, acolo unde Anca se afla în turneu. Mai mult, aceasta era divorţată de Gheorghe Gheorghiu doar de o lună de zile. S-au căsătorit un an mai târziu. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de 15 ani, Alexandru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...