Anca Țurcașiu, schimbare radicală de look! Cum a ajuns să arate artista, după divorțul de Cristian Georgescu. Foto

Andrei Cezar 22.07.2020, 17:25

Apariție de senzație a Ancăi Țurcașiu, după anunțul divorțului. Artista a urcat pe scenă din nou, iar fanii au remarcat imediat schimbarea ei de look. Este prima apariție publică a frumoasei cântărețe de când s-a despărțit de Cristian Gerogescu.

Anca Țurcașiu, schimbare radicală de look după divorț! Cum arată acum artista

Artista este extrem de frumoasă și la cei 50 de ani ai săi. Și acum reușește să frângă inimi, la fel ca în tinerețe. Aparițiile ei au făcut senzație întotdeauna, mai ales în rândul bărbaților.

Recent, Anca Țurcașiu a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care apare cu un look complet schimbat. Cu părul îndreptat și vopsită într-o nuanță mai deschisă de blond, cântăreața a urcat din nou pe scenă pentru a încânta publicul cu vocea ei.

Este prima sa apariție publică după ce a anunțat că a divorțat de soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu.

”Din nou pe scenă! Azi. O nouă zi. Viața merge înainte!
#impartebucurie
#fiibunpepamant
#alegeiubirea”, este mesajul transmis de artistă după ce a publicat fotografia.

Imaginea a strâns 2.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore de la publicare, dar și foarte multe comentarii de încurajare venite din partea fanilor.

”Binecuvantare cereasca si multa sanatate om frumos si bun!”

”Înainte cu putere draga nostrå.numai bine iti doresc !!”

”Anca, viața e o excursie, uneori cu evenimente nedorite, alteori cu bucurii. Definiția mea proprie este …Viața e un bun de folosință relativ îndelungată, livrat fără instrucțiuni de folosire. Îți trimit gânduri bune și puterea de a merge mai departe, cu poftă de viață. ”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, schimbare radicală de look! Cum a ajuns să arate artista, după divorțul de Cristian Georgescu. Foto
Anca Țurcașiu, schimbare radicală de look! Cum a ajuns să arate artista, după divorțul de Cristian Georgescu. Foto

Dezvăluiri picante din viața intimă a cuplului Țurcașiu-Georgescu

Potrivit publicației Cancan, Cristian Țânțăreanu a declarat în trecut că Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu “frecventau cluburile de swingeri”, unde merg de altfel și alte persoane publice din România. Controversatul afacerist a mai sublinicat că actrița nu era încântată să meargă în astfel de locuri și că fostul ei soț este mai libertin.

„În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul – tineri rebeli, cărora le place viaţa. Am vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia. El era mai libertin, Anca nu era prea încântată.”, spunea Țânțăreanu în anul 2014.

Urmăriți Impact.ro și pe