Cine e vedeta feminină din România care a pus ochii pe Ianis Hagi. Unde spune că l-ar lua cu ea

Marian Cărăvan 20.07.2020, 16:52

Ca mai toți fotbaliștii de succes, și Ianis Hagi are admiratoare. Dar ce te faci când una dintre admiratoare este la rândul ei vedetă? O vedetă feminină din România a pus ochii la un moment dat pe fotbalist.

O vedetă feminină din România a pus ochii pe Ianis Hagi

Când vorbim despre fotbaliști, inevitabil discuția se îndreaptă și spre femeile frumoase care roiesc în jurul acestora. Ianis Hagi este acum un fotbalist de succes, dar cu mult înainte de a ajunge la Rangers a intrat în atenția fetelor. Una dintre ele e chiar vedetă, o sexy cântăreață cu mare priză la public. Îl venera pur și simplu pe fiul lui Gheorghe Hagi, despre care a spus că i se pare interesant ca bărbat și ca sportiv. Vedeta tocmai se pregătea să participe la sezonul 2 din Asia Expres, alături de iubitul ei, Adrian.

Când a fost întrebată cu ce alt bărbat și-a dori să călătorească în Asia, cântăreața nu a stat pe gânduri și l-a nominalizat fără ezitare pe Ianis Hagi.

„Ianis Hagi! Eu am auzit la știri despre el. Am auzit că este foarte talentat, că face treabă bună. S-ar putea să facă treabă la Asia Expres. E tânăr, e în putere. Pe el l-aș lua în India”, spunea Ruby la ProFM.

Ruby, pe numele său real Ana Claudia Grigore, este cu aproape 11 ani mai mare decât Ianis Hagi. Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze „Kaiser Chiefs” și a devenit celebră în 2010 cu melodia „Stinge lumina”.

 

Cine e vedeta feminină din România care a pus ochii pe Ianis Hagi. Unde spune că l-ar lua cu ea
Cine e vedeta feminină din România care a pus ochii pe Ianis Hagi. Unde spune că l-ar lua cu ea

Ianis Hagi face spectacol la Rangers. Are fanii la picioare

Ianis Hagi a participat zilele trecute împreună cu echipa sa, Glasgow Rangers, la un turneu amical în Franța. Veolia Cup – un minicampionat, cu două echipe din Franța și două din Scoția, în care s-au disputat patru meciuri amicale, echipele franceze jucând cu cele scoțiene.

Transferat definitiv de la Genk, Ianis Hagi a făcut senzație la primul meci jucat de Rangers la Veolia Cup, contra celor de la Olympique Lyon. S-au aflat față în față doi internaționali români: Ianis Hagi (Rangers) și Ciprian Tătărușanu (Lyon). A fost seara magică a lui Ianis Hagi, care a făcut senzație și în cinci minute a rezolvat meciul de unul singur. Cele două goluri marcate de Ianis Hagi, în minutele 20 și 25, au stabilit învingătoarea meciului.

„Ianis Hagi va fi cel mai bun jucător din Scoția de la Brian Laudrup încoace”, „Ianis Hagi, rețineți acest nume!”, „Posibil câștigător al Balonului de Aur”,

„Îl iubim pe Hagi!”, „E lumea lui Ianis Hagi! Noi doar trăim în ea”, „Nu exagerez, dar Ianis ar putea fi cel mai bun jucător din toate timpurile”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor după evoluția entuziasmantă a lui Ianis Hagi.

În meciul cu Nice, Ianis nu a mai marcat, dar Rangers s-a impus tot cu 2-0.

Urmăriți Impact.ro și pe