Un antrenor român a început să plângă după ce i-a spus lui Mircea Lucescu că e tatăl lui adoptiv. Reacția lui „Il Luce”

Marian Cărăvan 22.06.2020, 12:24

Unul dintre antrenorii români care încep deja să aibă un cuvânt de spus în fotbalul internațional l-a surprins pe marele Mircea Lucescu cu o declarație în direct la TV. Reacția lui „Il Luce” nu s-a lăsat așteptată.

A izbucnit în plâns în direct la TV, când a vorbit cu Mircea Lucescu. „E tatăl meu adoptiv”

Deseori, antrenorii sunt văzuți de fotbaliști ca niște zbiri, care îi chinuie la ședințele de pregătire și pun presiune imensă pe ei la meciuri. Nu e mai puțin adevărat că fără eforturi nu poți face performanță. Totuși, unii antrenori sunt apreciați, peste ani, de foștii elevi. La rândul lor antrenori de succes, după ce au „agățat ghetele în cui”, își întorc privirea spre cei ce le-au îndrumat pașii și îi apreciază enorm. Unul dintre ei este exoticul Marius Șumudică, un antrenor uneori slobod la gură, dar cu un farmec aparte, care lipsește acum Ligii 1. Plecat în Turcia, unde o antrenează pe Gaziantep, Șumudică a avut un dialog savuros cu Mircea Lucescu, omul pe care l-a avut antrenor la Rapid, între iulie 1997 și aprilie 1999.

Marius Șumudică era bucuros nevoie mare după remiza, 3-3, cu puternica Galatasaray. „Il Luce” l-a felicitat pe tehnicianul de 49 de ani pentru rezultatul de duminică seara, care a blocat-o pe Galata în lupta pentru titlu în Turcia. Șumudică a avut o replică savuroasă.

„E domnul Lucescu în studiou… tatăl meu adoptiv! E o onoare pentru mine să pot vorbi cu domnul Lucescu. Îmi aduc aminte de perioada petrecută la Rapid. Cred că l-am îmbătrânit vreo 2-3 ani! O să-l respect toată viață mea pe acest om. Îmi dau lacrimile… Îi datorez tot ce am realizat în fotbal! E cel mai mare antrenor alături de care am lucrat”, a spus Marius Șumudică, în direct la Pro X.

„Îți mulțumesc și eu ție! Și eu mă mândresc cu rezultatele tale. Felicitări încă o dată!”, a replicat Mircea Lucescu.

Marius Șumudică a fost antrenat la Rapid de Mircea Lucescu Foto: GSP

Marius Șumudică i-a pus frână lui Fatih Terim

Marius Șumudică s-a duelat cu marele Fatih Terim și nu a fost cu nimic mai prejos decât fostul selecționer al Turciei. 3-3 s-a încheiat meciul dintre Galatasaray și Gaziantep, unul dintre golurile formației antrenate de Șumudică fiind reușit de Alex Maxim.

„A fost un meci tensionat. A fost ultima șansă a lor la titlu. Acum, ei sunt la 8 puncte de lider, cred că le va fi greu. A fost o presiune teribilă! În 5 minute am făcut două greșeli inacceptabile, de echipă de provincie. Am luat gol în repriza a doua, pentru că am riscat, însă după am reușit să revenim”, a mai spus Șumudică.

15 minute au durat prelungirile meciului Galatasaray – Gaziantep, din cauza unei faze din final care a necesitat analiza VAR

Gaziantep este pe locul 9 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Galatasaray ocupă poziția a patra, cu 51 de puncte.

 

Urmăriți Impact.ro și pe