Cum trăiește Marius Șumudică în carantină la turci. „Îmi fac vânt cu prosopul. Internet? Au pâlpâit niște becuri”

Redacția IMPACT / 17.05.2020, 14:55
Cum trăiește Marius Șumudică în carantină la turci. „Îmi fac vânt cu prosopul. Internet? Au pâlpâit niște becuri”

Marius Șumudică s-a întors în Gaziantep, Turcia, pentru a relua antrenamentele. La întoarcerea în statul turc, antrenorul a fost pus să stea în carantină. El a povestit care sunt greutățile pe care le întâmpină în carantină.

Marius Șumudică, băgat în carantină la turci

Antrenorul echipei Gaziantep, Marius Șumudică a povestit pentru Digi Sport care sunt dificultățile de care se lovește în carantina în care a fost obligat să stea, la intrarea pe teritoriul turc. Condițiile sunt cât se poate de grele și asta pentru că tehnicianul a fost pus să stea într-un cămin studențesc, fără aer condiționat, în contextul în care temperaturile sunt foarte ridicate.

„E greu în carantină, mai am trei zile. Astăzi au fost 36 de grade, suntem cazați la ultimul etaj al unui cămin studențesc. N-avem aer condiționat, îmi fac singur cu prosopul. Mi-e și frică să îmi pun ventilator că fac vreo gripă și mă ridică ăștia cu izoleta. Au venit căldurile la Gaziantep, aici e o zonă foarte călduroasă, am auzit că nu o să mai vedem picături de ploaie decât peste patru luni”, a povestit Marius Șumudică.

În ceea ce privește internetul, acesta nu lipsește din camera în care s-a instalat Șumudică.

„Internet am, mi-a adus un coleg ceva, l-am băgat în priză, nu mă pricep eu foarte bine, dar văd că pâlpâie niște becuri. Am crezut că avem televizor lipit pe perete, dar era ceva decupat dintr-o revistă. Nici radio n-am, oricum nu înțelegeam nimic. Pe vremuri eram bucuros de un radio, mai ales dacă îl auzeam pe Ilie Dobre”, a declarat Marius Șumudică.

Gaziantep a început antrenamentele, efectuate în grupe de câte șase jucători, însă fără Marius Șumudică. Prima ligă din Turcia se va relua, cel mai probabil, pe 12 iunie, potrivit sursei citate.

Turcia se confruntă acum cu 148,067 de cazuri de SARS-CoV-2, în vreme ce 4,096 de persoane și-au pierdut viața. Situația actuală din Turcia indică faptul că 108,137 de turci s-au vindecat după ce au intrat în contact cu virusul, potrivit worldometres.info.

 

Sursa foto: Facebook/Marius Șumudică 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI