Surpriză de proporții pentru Alina Pușcaș! Ce i s-a întâmplat vedetei de la Antena 1 în spital

Madlen Moraru 21.06.2020, 14:35

Surpriză de proporții pentru Alina Pușcaș, prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva. Vedeta Antena 1 a avut parte de un moment neașteptat, de când s-a izolat. Ea le-a confirmat fanilor că a fost diagnosticată cu noul virus, printr-o serie de declarații și a revenit cu nou amănunte despre starea generală.

Surpriză de proporții pentru Alina Pușcaș!

Alina Pușcaș a fost diagnosticată cu noul virus și le-a spus adevărul despre toate acestea fanilor ei. Printr-o serie de postări pe Instagram, prezentatorea emisiunii Te Cunosc de Undeva a mărturisit public și că a avut parte de o mare surpriză. De când stă internată în spital, vedeta s-a menținut foarte optimistă și a încercat să le arate asta și celor care o urmăresc în mediul online.

Alina Pușcaș se află printre vedetele care s-au infectat cu noul virus. Sâmbătă, soțul acesteia, Mihai Stoenescu, i-a făcut o mare surpriză și i-a trimis un buchet de flori. Șatena este internată într-un cort de la Spitalul militar ROL 2, de la Institutul „Ana Aslan”, din Otopeni.

Surpriză de proporții pentru Alina Pușcaș! Ce i s-a întâmplat vedetei de la Antena 1 în spital
Soțul i-a făcut Alinei Pușcaș o surpriză de proporții și i-a expediat un buchet de flori

Surpriza foarte romantică a fost una lăudată și de către fanii Alinei Pușcaș. Cei care o îndrăgesc pe prezentatoarea Antena 1 i-au lăsat o sumedenie de mesaje în secțiunea de comentarii de pe Instagram, cu rolul de-a o înveseli și susține în această perioadă nu tocmai simplă. Se pare că soțul ei, de meserie medic stomatolog, este cel care o susține cel mai tare.

Ce i s-a întâmplat vedetei de la Antena 1 în spital

Alina Pușcaș le-a spus fanilor și de unde crede că s-a molipsit de COVID-19. Vedeta a răspuns unei întrebări adresate de fani și a susținut că a stat multe ore în aceeași cabină cu Ozana Barabancea, când se aflau la filmările pentru cel mai nou sezon din Te Cunosc de Undeva. Printre invitați se număra și Marcel Pavel, cel despre care se știe că ar fi fost sursa molipsirilor foarte mari.

„Nu înțeleg, totuși cum ai contactat acest virus”, a fost mesajul unei fane.

„Sincer nici eu nu știu, posibil de la Ozana, ținând cont că am stat amândouă în cabină mai multe ore, nu știu”, a fost răspunsul Alinei Pușcaș, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe