Ozana Barabancea, prima reacție după dezvăluirea că e infectată cu noul virus. Ce spune colega lui Marcel Pavel

Madlen Moraru 18.06.2020, 16:05
Ozana Barabancea, prima reacție după dezvăluirea că e infectată cu noul virus. Ce spune colega lui Marcel Pavel

Ozana Barabancea a transmis o primă reacție după ce a fost dezvăluit că este și ea infectată cu noul virus. Vedeta de la Antena 1 se află deja în atenția cadrelor medicale de la spitalul Matei Balș din Capitală. Totul după ce testele au indicat rezultatul ca fiind pozitiv în cazul său, dar și al lui Marcel Pavel.

Ozana Barabancea, prima reacție după dezvăluirea că e infectată cu noul virus

După Marcel Pavel, o altă vedetă s-a infectat cu noul virus. Este vorba despre Ozana Barabancea, de la emisiunea Te Cunosc de Undeva, de pe Antena 1. Bruneta s-a internat în spital în această joi, în jurul prânzului. Testele au arătat că și ea este purtătoare de Covid-19. La rândul său, Marcel Pavel a fost transportat cu izoleta la același spital din București. Emoțiile sunt foarte mari și pentru Andreea Bălan, pentru că și solista a intrat în contact cu cei doi, cât a participat la filmările pentru respectivul show de la Antena 1, cu câteva zile în urmă.

Ozana Barabancea este internată în momentul de față pe o rezervă a Secției de copii de la Matei Balș. Șefii de la Antena 1 le-au recomandat vedetelor să se testeze preventiv contra noului virus. Colega lui Marcel Pavel a fost internată pe respectiva aripă a unității medicale deoarece în saloanele ce sunt destinate adulților nu mai există locuri.

Ozana Barabancea, prima reacție după dezvăluirea că e infectată cu noul virus. Ce spune colega lui Marcel Pavel
Ozana Barabancea a transmis o primă reacție după ce s-a aflat că s-a infectat cu noul virus

Marcel Pavel ar fi intrat în contact cu nu mai puțin de 300 de persoane, pe parcursul ultimelor zile. În mod uluitor, când a participat la filmarile pentru noile ediții Te Cunosc de Undeva a avut legătură cu o echipă formată din nu mai puțin de 150 de persoane.

„Toată lumea stă acasă, în carantină, pentru 14 zile. Toți, de la vedete, la regizori, scenografi, cameramani, fetele de la machiaj. Toți suntem speriați pentru că majoritatea ne-am și pupat cu Marcel zilele trecute, când ne-am revăzut. Apoi am mers acasă la familiile noastre, la copii. Desigur, toți vor fi testați de coronavirus, au spus surse de încredere.”, au transmis surse din cadrul postului Antena 1, despre decizia șefilor.

Ce spune colega lui Marcel Pavel

„Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”, a transmis jurata de la Te Cunosc de Undeva, potrivit celor de la gândul.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe