Alina Pușcaș, primele declarații după ce a fost diagnosticată “cu acest nemilos virus”. Cum se simte prezentatoarea Te Cunosc De Undeva

Madlen Moraru 20.06.2020, 10:25
Alina Pușcaș, primele declarații după ce a fost diagnosticată “cu acest nemilos virus”. Cum se simte prezentatoarea Te Cunosc De Undeva

Alina Pușcaș a oferit primele declarații după ce a fost diagnosticată cu noul virus. Prezentatoarea Te Cunosc De Undeva a făcut mărturii și după ce emisiunea ei a fost amânată. Din pricina situației fără precedent, cu multe cazuri de infecție de la Antena 1, șefii acestui post de televiziune au recomandat testarea regulată a vedetelor.

Alina Pușcaș, primele declarații după ce a fost diagnosticată “cu acest nemilos virus”

Alina Pușcaș a declarat că deși este pozitivă cu noul virus, a primit diagnosticul cu mare șoc. Asta deoarece vedeta Antena 1 a mărturisit că s-a simțit perfect și nici nu a experimentat vreun simptom specific. Prezentatoarea s-a alăturat vedetelor diagnosticate pozitiv. La rândul lor, începând cu Marcel Pavel, au participat la repetiții aproximativ 150 de persoane recent. Printre acestea sunt și Ozana Barabancea, dar și Cosmin Seleși, dintre cei care au primit pozitiv pentru coronavirus din partea medicilor.

Alina Pușcaș, primele declarații după ce a fost diagnosticată “cu acest nemilos virus”. Cum se simte prezentatoarea Te Cunosc De Undeva
Alina Pușcaș este asimptomatică, fiind diagnosticată cu noul virus, pe când Cosmin Seleși se află în spital

„Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru că nu mi-a oferit nici măcar un simptom. Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simțit perfect…”, a transmis Alina Pușcaș, potrivit elle.ro.

Prezentatoarea a mărturisit că ea nu s-a aflat printre cei care s-au întâlnit și în săptămâna ce s-a încheiat, când Marcel Pavel a fost depistat pozitiv. La rândul ei, și Andreea Bălan a declarat că se simte bine, iar pentru artistă ultima zi de filmare a fost în urmă cu aproape două săptămâni.

Cum se simte prezentatoarea Te Cunosc De Undeva

„Eu nu m-am aflat printre acei colegi de la Te cunosc de undeva care s-au aflat în apropierea celor confirmați pentru că eu nu am participat la acele filmări, fiind vorba despre repetiții. Așadar, noi ne-am întâlnit cu toții cu ceva timp în urmă, adică acum vreo 12 zile. Cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs. Eu nu. Așa că, ce credeți că am făcut eu? Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie.”, a mai susținut Alina Pușcaș.

Urmăriți Impact.ro și pe