O mai ții minte pe Dida Drăgan? Solista Epocii de Aur are acum șofer personal și arată complet diferit

Stan Filon 17.03.2023, 13:15

O mai ții minte pe Dida Drăgan? Artista s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, însă a fost fotografiată recent de paparazzy Playtech Știri, iar schimbările sunt vizibile! Cântăreața supranumită „vocea de flacără a României” a ajuns la vârsta de 76 de ani.

O mai ții minte pe Dida Drăgan?

Dida Drăgan a fost și rămâne un nume foarte cunoscut al muzicii din România. A fost o artistă foarte apreciată în timpul comunismului, însă cariera sa a avut de suferit în democrație. Nu și-a mai găsit locul pe scenele din România, însă rămâne o artistă apreciată.

Recent, paparazzy de la Playtech Știri au fotografiat-o pe artista ajunsă la vârsta de 76 de ani, iar veștile sunt unele foarte bune. Dida Drăgan se menține într-o formă foarte bună. Vedeta are șofer personal, care i-a cărat cumpărăturile în casă. Locuiește împreună cu fiul său într-o vilă impunătoare, într-o zonă bună a Capitalei.

O mai tii minte pe Dida Dragan Solista Epocii de Aur are acum sofer personal si arata complet diferit
O mai tii minte pe Dida Dragan Solista Epocii de Aur are acum sofer personal si arata complet diferit

Dida Drăgan are șofer personal

Dida Drăgan, cea supranumită „vocea de flacără a României” a povestit într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la Click! despre marile sale regrete.

„Da, am regrete în viață! Cel mai mare regret este am fost încuiată la sertar. Am fost un artist tare cuminte. Mie nu îmi place să bat toba în public. Îmi place liniștea! Sunt o femeie foarte cuminte. Nu mă duc la baruri sau la nu știu ce petreceri! Nu am timp de așa ceva. Nici nu îmi doresc să fiu altfel pentru că nu îmi permite programul!”, a declarat Dida Drăgan, exclusiv pentru click.ro.

Umbla zvonul că Dida Drăgan ar avea gardă de corp. Se întâmpla acum mulți ani, când artista a acordat un interviu pentru a clarifica acest aspect. A spus atunci că este un ob obișnuit și nu a avut niciodată gardă de corp. În plus, a recunoscut că nu îi place să fie numită „vedetă”.

„Eu nu am așa ceva. Am văzut ce a scris presa despre acest lucru. Sunt un om ca oricare altul. Vreau să îți mai zic că eu sunt o artistă. Nu o vedetă! Sunt o persoană care a muncit tot timpul pentru visul său, pentru profesia sa, dar și pentru publicul ei pentru ca totul să iasă bine”, mărturisea solista, în 2022.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...