Dida Drăgan a răbufnit şi a spus adevărul despre zvonurile că ar avea cancer. “Se spune că mă tratez de 14 ani” (exclusiv)

Cristian Cojocaru 09.02.2021, 20:23
Dida Drăgan a răbufnit şi a spus adevărul despre zvonurile că ar avea cancer. “Se spune că mă tratez de 14 ani” (exclusiv)

Dida Drăgan se poate lăuda cu multe performanțe de-a lungul carierei sale, obținând extrem de multe premii la nivel internațional și nu numai. Zvonurile din ultimii ani nu i-au picat deloc bine, astfel că Dida Drăgan a spus adevărul fără a mai lăsa loc de interpretări.

Dida Drăgan a spus adevărul

În ultimii ani, la adresa artistei au fost lansate multe zvonuri, lansate mai mult din partea formatorilor de opinie. Dida Drăgan, solista care a câștiga nenumărate premii de-a lungul carierei sale artistice, a decis că este momentul să rupă tăcerea și să le închidă gurile tuturor celor care doar presupun, fără a cunoaște adevărul.

Cântăreața a oferit un interviu în exclusivitate pentru Playtech.ro, în care a infirmat zvonurile potrivit cărora suferă de cancer și s-ar fi tratat în mare secret în Elveția. Solista a dorit să aducă o clarificare și în cazul rivalității pe care ar avea-o cu Silvia Dumitrescu, despre care se spunea că ar fi intervenit în relația sa cu muzicianul Florin Ochestu.

”S-au scris prea multe lucruri rele despre mine, aș putea să-i dau în judecată pe cei care m-au denigrat și să le cer despăgubiri morale bani mulți, două milioane de euro, pe care, mai apoi, i-aș dona unei case de copii”, și-a început Dida, seria confesiunilor, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Artista a venit cu o declarație și cu privire la speculațiile potrivit cărora, Silvia Dumitrescu i-ar fi furat bărbatul
Artista a venit cu o declarație și cu privire la speculațiile potrivit cărora, Silvia Dumitrescu i-ar fi furat bărbatul

Diagnosticul pus de către societate

Zvonurile potrivit cărora ar fi fost diagnosticată cu cancer, nu reprezintă decât un diagnostic pus de către societate și nicidecum de către un medic specialist. Acest ”diagnostic” a făcut-o pe Dida Drăgan să sufere foarte mult, fiind printre subiectele pe care a vrut cu ardoare să le lămurească.

”Fraților, nu sunt bolnavă, sunt bine, nu renunț la scenă, până când plec pe câmpiile cerești, eu altceva n-am să fac! Eu fac vocalize, timp de oră, săptămânal, chiar și acum, când nu am concerte, muzica e un lucru greu, e un dar de la Dumnezeu, de care trebuie să avem mare grijă.S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer, de unde această știre lansată de oameni răi? Eu nu prea acord interviuri, așa că se inventează tot felul de lucruri. Am lumea mea, unde e loc doar de fiul meu, de muzică și de cei câțiva prieteni”, a mai adăugat solista.

Artista a venit cu o declarație și cu privire la speculațiile potrivit cărora, Silvia Dumitrescu i-ar fi furat bărbatul. Dida Drăgan nu a ezitat să mărturisească tot adevărul, spunând:

”Știu că se spune că ea mi-ar fi furat bărbatul pe Florin Ochescu. El este tatăl băiatul meu, este un tată implicat, am rămas în relații bune. Fiul nostru este traducător, a studiat în Elveția, dar s-a întors în România, păcat că nu continuă activitatea noastră muzicală, este tare talentat, ne-a moștenit.

Nu Silvia Dumitrescu mi-a furat bărbatul, Florin Ochescu a ales-o, eu am rămas cu copilul nostru, de doar trei ani. Care e problema? Eu nu o să acuz niciodată pe nimeni, ce a fost a fost!”, ne-a mai menționat artista, supranumită, atât de frumos, și ”Vocea de flacără a rock-ului românesc”.

Urmăriți Impact.ro și pe