Lui Teo Trandafir aproape că i-au dat lacrimile. Ce a făcut fiica ei, Maia, chiar de ziua ei

Iancu Andreea 03.06.2020, 15:30

Atunci când ești părinte, cele mai frumoase cadouri pălesc în fața gesturilor făcute de către copii. Iar Teo Trandafir se poate considera o mamă mândră de copilul său. Chiar de ziua vedetei, Maia, fata adolescentă a prezentatoarei, a reușit să o surprindă cu gestul său. Vedeta s-a emoționat până la lacrimi.

Aniversare cu lacrimi de bucurie

Teo Trandafir a împlinit pe 2 iunie frumoasa vârstă de 52 de ani. Fiind prezentatoarea unei emisiunii de succes de la Kanal D, vedeta a avut parte de surprize de proporții chiar în fața camerelor. Astfel, oameni îndrăgiți de Teo au venit să îi ureze La mulți ani și să îi ofere cadouri cu ocazia zilei sale de naștere. Totuși, cea mai frumoasă urare primită cu această ocazie a fost din partea Maiei, fiica sa. Aceasta i-a transmis un mesaj special, gest care a emoționat-o pe Teo până la lacrimi.

Discretă din fire cu viața sa personală, Teo nu dezvăluie foarte multe despre familia sa. Cu toate acestea, se cunoaște faptul că Maia a fost adoptată de vedetă pe când micuța era doar un bebeluș. De asemenea,  de fiecare dată când au interacționat în public, au lăsat să se vadă relația specială pe care o au Maia și Teo, dincolo de una normală de fiică-mamă. Cele două au fost mereu una alături de cealaltă, sprijinindu-se reciproc la orice pas.

În semn de mulțumire, adolescenta în vârstă de 16 ani i-a transmis mamei sale un mesaj inedit cu ocazia zilei de naștere. Gestul tinerei a emoționat-o pe vedetă până la lacrimi.

La mulți ani, prietena și mama mea! Sper ca fiecare zi sa îți fie la fel de luminata ca zâmbetul. Te iubesc❤️?, a scris Maia Trandafir pe contul său de socializare, alături de o fotografie cu mama sa.

Mesajul emoționant al Maiei, de ziua mamei sale Foto - Instagram
Mesajul emoționant al Maiei, de ziua mamei sale
Foto – Instagram
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...