Adevărul despre Maia, fiica lui Teo Trandafir. Dezvăluirea emoționantă a prezentatoarei: „Nu a fost adoptată, ci.. „

Diana Radu 11.05.2020, 13:55
Adevărul despre Maia, fiica lui Teo Trandafir. Dezvăluirea emoționantă a prezentatoarei: „Nu a fost adoptată, ci.. „

Fiica lui Teo Trandafir, Maia, a împlinit la ănceputul lunii mai 16 ani. Tânara s-a transformat într-o adolescentă foarte frumoasă și a început chiar să se machieze și pozeze cu mai multă grație. cât despre relația prezentatoarei cu fiica sa, aceasta este una foarte specială, bazată pe prietenie.

Teo Tandafir, dezvăluie adevărul despre fiica sa: „ Maia nu a fost „adoptată” ci așteptată”

Prezentatoarea de la Kanal D a crescut-o pe Maia cu o poveste, astfel încât să înțeleagă potrivit vârstei că ea nu este mama ei biologică, dar că este un „dar de la Dumnezeu”. În ciuda acestui aspect, pentru Maia mama ei este Teo Trandafir, drept pentru care tânăra nu se lasă afectată de toate articolele care o cataloghează drept fiică adoptivă.
teo trandafir, maia, adoptie
Teo Trandafir și fiica sa, Maia. Sursă foto: Huff
De asemenea, Teo Trandafir a dezvăluit că Maia nu a fost „adoptată”, ci așteptată de ani de zile de când și-a dorit un copil. „L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia”, a spus Teo.
Cât despre educația pe care Teo i-a oferit-o fiicei sale, aceasta una extravagantă, ci una „normală. Vedeta spune că a încerat să o facă pe Maia să devină o femeie responsabilă în viitori și să-și câștige singură notorietatea. Drept urmare aceasta nu este un copil răsfățat care are acees la tot ce îți dorește.
Acum, Maia se implică în toate proiectele lui Teo Trandafir din online de drag, precum revistateo.ro sau Teoriashow.ro. Însă, tânăra recunoaște că uneori este greu să fii fica lui Teo Trandafir, deoarece lumea are așteptări mai mari de la tine sau din contră are percepții greșite potrivit cărora este fiică de bani gata și i se cuvine totul fără să muncească. În realitate, Maia este un copil foarte cu foarte mult simț și muncitor, spun voci din aturajul lui Teo Tandafir.
Urmăriți Impact.ro și pe