Teo Trandafir împlinește, azi, 52 de ani. Cum arăta vedeta Kanal D până să își înceapă cariera în televiziuni. Imagini nemaivăzute

Redacția IMPACT 02.06.2020, 13:50

E ziua lui Teo Trandafir. La 52 de ani, prezentatoarea Kanal D își va aniversa ziua de naștere la job. E de presupus că vedeta se va bucura de multe surprize din partea invitaților. Cam așa se întâmplă mereu de ziua îndrăgitei vedete.

52 de ani pentru Teo Trandafir. Se anunță zi incendiară la Kanal D

A spus de multe ori că nu-i place să primească niciun fel de cadou, dar asta nu înseamnă că nu-i plac cadourile. De-a lungul vremii, vedeta a primit tot felul de chestii drăguțe, semn că e apreciată de invitații ei. Mare amatoare de bijuterii, Teo Trandafir a primit într-un an un lănțișor de aur de la un invitat.

Altădată, Antonia i-a adus un parfum, iar în alt an, Oprah Winfrey i-a trimis un mesaj video și o carte scrisă de ea.

Dar Teo își amintește în mod special de un cadou aparte primit de la tatăl ei, de un Crăziun. Cum tatăl ei era medic și stătea mai mult în spital, Teo aproape că se mutase și ea acolo, cu el. Avea patru ani și nu-și dorea nimic mai mult decât o instalație de pom de Crăciun. Pe care a și primit-o, de altfel.

La 52 de ani, Teo își face ziua ca de obicei: alături de colegii și prietenii din televiziune
La 52 de ani, Teo își face ziua ca de obicei: alături de colegii și prietenii din televiziune

Nu-i place să conducă mașina

Și acum păstrează cu sfințenie acel cadou. De unde rezultă că valoarea adevărată a unui cadou nu sunt banii, ci dimensiunea spirituală, sentimentală.

De curând, Teo le-a dat mari emoții fanilor săi, pentru că a fost implicată într-un accident minor de mașină. Chiar dacă are carnet, nu-i place să conducă și, de altfel, nu ea conducea mașina în momentul accidentului. Teo are o adevărată fobie de condusul mașinii. Ea preferă să stea pe bancheta din spate, în stânga.

Urmăriți Impact.ro și pe