Lacrimi de fericire după cursa pentru imunitate la America Express. Echipa care a câștigat bani, cazare și o zi liberă

Anca Manolica 24.01.2023, 08:14

O nouă săptămână, o nouă etapă pe Drumul Aurului la America Express. Concurenții au ajuns în cel de-al doilea stage al celui mai dur reality show din România, iar acest lucru nu poate însemna decât și mai multe provocări. În ediția de luni, 23 ianuarie, Irina a avut de dat o niuă imunitate, iar lupta a fost extrem de dură. Iată ce echipă răsuflă ușurată până la finalul etapei.

Ce echipă a câștigat cursa pentru imunitate la America Express

Cea de-a doua etapă de pe Drumul Aurului a început pentru cele 9 echipe cu o serie de curse contracronometru, unde stresul și-a spus cuvântul. Irina Fodor a pus la bătaie prima imunitate a acestui stage, care le oferă concurenților pașaportul pentru următoarea etapă, dar și o minivacanță, cazare, bani, transport și mâncare.

Însă pentru toate astea, echipele au avut de alergat și de muncit mult. După ce le-au adus un omagiu celor dragi pe care i-au pierdut și au fost cuprinși de emoții, aceștia au pornit în cursa la finalul căreia îi aștepta o miză importantă. Întreaga cursă s-a concentrat pe comemorarea celor decedați, astfel că au avut ocazia să descopere, în timpul probelor, câteva dintre tradițiile locului.

Irina Fodor
Irina Fodor

„Ne-au dat lacrimile”

Ediția de luni, 23 ianuarie, a adus noi tensiuni între concurenți, dar și motiv de bucurie pentru o echipă, după ce au obținut imunitatea. Lupta a fost grea, dură, iar participanții au încercat să facă tot ce pot pentru a ajunge primii la Irina.

„Ați avut o zi foarte grea și foarte interesantă. Toți ați ajuns la mine. Păreți mai spiritualizați, mai întelepți și poate un pic mai liniștiți (…) Dar numai o pereche obține imunitatea: 100 de euro, hotel, mașină, o zi liberă”, a spus gazda show-ului.

Citește și: Câștigătorii America Express ar fi deja cunoscuți. „Am lăsat 8 kilograme în America Latină”

Ei bine, în timp ce în coada clasamentului s-au aflat Cătălin Scărlătescu și Doina, primii care au ajuns la Irina au fost Puya și Melinda. Ei sunt echipa care a obținut cea de-a doua imunitate. Vizibil obosiți și emoționați după o zi epuizantă, pe care toți concurenții au catalogat-o ca fiind cea mai grea de până atunci, cei doi nu se așteptau să fie în fruntea clasamentului, după cum chiar ei au spus.

„Ne-au dat lacrimile când am auzit”, a spus Melinda.

„Mi-a părut bine că am reușit să le bucur pe fetele noastre. Să le fac un cadou. Când o să se uite la televizor”, a spus Puya.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...