Puya, confesiune emoționantă la America Express. Povestea neștiută despre moartea fratelui său. „Atunci am schimbat macazul”

Badea Violeta 23.01.2023, 13:38

În cadrul ediției de luni, 23 ianuarie, a emisiunii „America Express”, Puya va avea un moment de sinceritate și va mărturisi un lucru din viața sa care i-a marcat existența. Artistul va vorbi despre pierderea fratelui său. Moartea acestuia l-a schimbat complet pe cântăreț. Iată mai multe detalii!

Puya, despre pierderea fratelui său

Puya sau Dragoș Gărdescu, pe numele său adevărat, este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. În urmă cu ceva timp, acesta a trecut prin momente teribile.

Deși este o fire extrem de discretă, de această dată, artistul a decis să vorbească despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa, mai exact despre moartea fratelui său.

Cântărețul și-a deschis sufletul chiar la America Express, unde este concurent alături de soția sa, Melinda. Puya a transmis că regretă acum că nu și-a pus familia pe primul loc și că s-a concentrat mai mult pe carieră.

„Fratele meu a murit mult prea devreme. Chiar în ziua când s-a întâmplat m-a sunat și eu n-am putut să răspund la telefon, pentru că eram la concert.

Atunci am schimbat macazul foarte mult. Am învățat să mă mulțumesc cu ceea ce am, nu să mă gândesc tot timpul la ce aș putea obține în plus. E important să te concentrezi asupra celor pe care îi ai lângă tine și să nu mai faci aceleași greșeli”, a declarat artistul.

Citește și Câștigătorii America Express ar fi deja cunoscuți. „Am lăsat 8 kilograme în America Latină”!

Puya la America Express
Puya la America Express

Cum a aflat Puya că fratele său a decedat

De curând, celebrul cântăreț a povestit și cum a aflat că fratele său a încetat din viață. Bărbatul era angajat la un service auto din Italia și a fost găsit fără suflaret în locuința sa, în 2012.

„El era în Italia, lucra acolo și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce, mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită”, a mărturisit Puya, la Antena Stars.

„Uneori suna și nu puteam să îi răspund. Mi-a părut rău de momentele pe care le-am pierdut. Poate avea omul probleme și nu avea cui să le spună. Era acolo să facă bani. De atunci, am luat asta ca pe o lecție și nu mai fac așa”, a mai spus artistul.

Citește și Ce a pățit Larisa Iordache la filmările de la America Express. „Am avut securitatea după noi”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...